Anyaközösség és szakmai hálózat

Ismerd meg tagjaink és partnereink

Ismerd meg az Egyesületünk tagjait és partnereit. Kapcsolódj te is! Légy tagja a nemzetközi hálózatnak és anyaközösségnek. Ismerkedj meg velünk rendezvényeinken, nyílt napjainkon, csatlakozz hozzánk!
Írj a mothernaturehungary@gmail.com- ra

László Eszter

A Kártyacsomag festőművésze

 

Akár belső utakon, akár zegzugos erdei ösvényeken járok, érzem, hogy a természettel egy vagyok. És a cél ami felé tartok az tulajdonképpen “elfelejteni” a sok-sok felesleget és visszatérni az egyszerű jelenléthez és bizalomhoz. Ennek legszebb módja a természetbe merülés. Anyaként is odafordulok a hagyományokhoz, letisztultsághoz, ősi erőhöz, ösztöneimhez. Ehhez pedig a MotherNature közösségnél szuperebb támogató anyaközösséget nem ismerek! Őszintén és természetesen élhetem anyaságom fényeit és árnyait, együtt sírhatunk – sírva röhöghetünk az élet eme csoda-beavató utazásán. Jó hogy útitársak lehetünk egy ilyen misszióban, amely ennyire alapvető gyógyír tud lenni a mai anyák számára. 

Eszter vizuális facilitátor, kreatív vállalkozó, aki a képek, illusztrációk nyelvén fejezi ki az Anyatermészet iránt érzett háláját. Alternatív termékenység terapeuta, jelenleg természetgyógyászati-herbalista tanulmányait fejezi be. A MotherNature projekben a 42 kártya megfestése egyfajta beavatást jelentett számára, hiszen a program zárásakor született meg kislánya, akit otthonában hozott a világra, hála a projekt megtartó erejének és a sok ‘szakértő’ igaz nőnek, bábának és dúlának. A kártyák megfestése óta is születnek anyasággal, ősbizalommal és természettel ihletett kis képei, amelyek segíteni szeretnék a természetanya ébredését minél több nőben!

Együtt Születünk

Perinatális programok

Együtt Születünk Programot Bakonyi Márti és Entz Sarolta alapította 2018-ban. A Programban dolgozó munkacsoportot azzal a céllal hoztuk létre, hogy a perinatális  (szülés-születés körüli) időszakkal foglalkozó workshop sorozatokat tartsunk gimnazistáknak, fiatal felnőtteknek, gyermekvárás előtt állóknak, várandósoknak és párjaiknak, illetve azoknak, akiknek 0-6 hónapos gyermekük van. Ezen kívül tartunk személyes perinatális tanácsadást is.
Itt megtalálsz bennünket:

Partnerként nemzetközi együttműködésben szeretnénk részt venni.

 

Lénárd Orsi

Szülésfelkészítő, szülő-csecsemő konzulens és dúla

Lénárd Orsi háromgyermekes édesanya vagyok. Eredetileg némettanárnak, majd közgazdásznak tanultam, míg  végül mentálhigiénés segítő szakemberként az anyák kísérése  és a dúlaság lett a hivatásom.
Miben tudok a segítségedre lenni?
– online kiscsoportos szülésfelkészítés
– páros vagy egyéni szülésfelkészítő konzultáció
– babamasszázs oktatás
– szüléskísérés
– baba-mama beszélgetések (szülő-csecsemő konzultáció)
– anyák mentorálása, kísérése
– anyacsoportok

Szluka Orsi

Szülő/csecsemő konzulens, pszichológus

Az alábbi területek állnak az érdeklődésem fókuszában: szülővá válás útja, kérdései, szülővé válás, szülőség megélése sajátos nevelési igényű gyermek esetén, szülői önbizalom megerősítése, bizonytalanságok a gyermekneveléssel kapcsolatban, csecsemő- és kisgyermekkori regulációs zavarok: krónikus sírás, nehézségek a táplálás, evés, alvás területén, dacos viselkedés, szobatisztaság kérdései, intézményi beszoktatás, testvérféltékenység, kérdések az egyes életkori sajátosságokkal kapcsolatban, viselkedésproblémák, magatartási nehézségek.

Szeretettel várom a fentebbi nehézségekkel szembenéző családokat!

Irsik Niki

Webdesigner

Irsik Nikoletta vagyok, egy elsős kislány anyukája és waldorfos szülő. Több dologgal is foglalkoztam az elmúlt években: asztrológia, pránanadi, iskola alapítása.

Jelenleg webdesignerként dolgozom. Nagy öröm számomra, ha segíthetek egy vágyott honlap elkészítésében. Emellett szeretem ebben a munkában azt, hogy mivel én osztom be az időmet, így összeegyeztethetem a teendőimet az anyasággal is.

“Nikinek köszönhetjük az anyatermeszet.hu weboldalunkat, amit lelkesedéssel, és odaadással, remek kivitelezéssel készített el nekünk önkéntesként. Nagy hála és köszönet Niki!  “
A MotherNature Csapata

Csizmazia Gabriella

Természetgyógyász, Alternatív mozgás- és masszázsterapeuta

Craniosacralis biodinamikai kezelések és Bach virágterápia révén segítem és támogatom Nőtársaimat legyen szó akár fizikális, akár lelki panaszokról. Holisztikus megközelítésben foglalkozom mozgásszervi problémákkal (derék-, hát- vagy nyakfájás, isiász, lumbágó, stb), gerincpanaszokkal és bármilyen testi fájdalommal. Kedvenc szakterületem a stresszkezelés, migrén és fejfájás valamint a kimerültség, krónikus fáradtság és alvásproblémák kezelése.

2 gyermek édesanyja vagyok, waldorfos szülő. 2008 óta, az első gyermekem születése óta érzem hivatásomnak, feladatomnak a nők támogatását, melynek kereteit folyamatosan bővítem: legújabban női körök szerezésével, vezetésével.

Balla-Fodor Emőke

Dúla

Balla-Fodor Emőke vagyok. Két kisgyermek anyukája és párja a férjemnek. (S mint pár előttem szóló magam is waldorfos szülő. ) A vulkanológia és oktatás világából csábított el a dúlaság, amire nem csak hivatásként, de egyfajta életszemléletként is tekintek.

Dúlaként elfogadással, szeretettel kísérem a hozzám fordulókat a várandósságuk, szülésük alatt, a szülővé válásuk során. Ebben a nagy átalakulásban mindenki megtapasztalhat krízist és katarzist – és a Mother Nature kártyákat megpillantva ezek a pillanatok köszöntek számomra vissza. Remélem a munkám során legalább annyira gazdagítok velük másokat, ahogyan engem elvarázsoltak és azonnal berántottak az “érzékek” világába.

 

Perinatus Alapítvány – A születés testi-lelki egészségéért

 

A Perinatus Alapítvány 2007-ben jött létre. Ez egy szakmai szervezet, mentálhigiénés műhely, amelynek tagjai lelki segítséget nyújtanak családoknak a perinatális időszakban és képzéseket tartanak szülés körül dolgozó szakembereknek a perinatális pszichológia témaköreiben. Munkatársai gyermek és felnőtt pszichológusok, mentálhigiénés szakemberek, perinatális szaktanácsadók, szülő-csecsemő konzulensek, pár- és családterapeuták. Célcsoportunk elsősorban családok, akik a perinatális időszakban járnak, másrészt szakemberek, akik a szülés körüli időszakban támogatják a családokat (védőnők, szülésznők, pszichológusok, szülészorvosok, gyermekorvosok, dúlák stb.). A szervezetünk erős tudásbázissal rendelkezik a perinatális pszichológia terén, valamint hazai és nemzetközi kapcsolatrendszerrel a társszakmák képviselőivel. A kapcsolódásokban rendszeresen megtapasztaljuk a kölcsönös növekedés, gazdagodás jótékony hatásait. Gyenge pontjainkat a kommunikációban és a forrásteremtésben tudnánk megragadni.

 

Herczegh Katalin

Hawaii Lomilomi és Ringatómasszőr

 

A Lomilomi masszázst az anyatermészet energiái inspirálták, míg a Ringatás a legelemibb élmény ami bennünket érhet, már az anyaméhben is ez az első dolgok egyike, amit megtapasztalhatunk. Mivel mindkét módszer a folyamatos áramlással, flow-val dolgozik, a Ringatás és a Lomi is egyaránt alkalmas pihenésre, felfrissülésre, relaxálásra, “én-időzésre”, de a belső gyermek szeretgetésében, önismereti utad kísérésében, korábbi élmények, traumák feldolgozásában is segítségedre lehet.
Az érintésen keresztül a lelked kap masszázst.

Elérhetőségem:

Kovács Réka

Kovács Réka vagyok, képzett dúla és integrál szemléletű mentor és még… nő, társ és anya is.
Dúlai és mentori minőségemben információkkal segítem, meghallgatom a hozzám forduló kismamákat, az ő igényeikre figyelve kísérem őket az anyaság felé vezető úton és az első lépések során a gyermekágyas időszakban is.
Szívem vágya még Támogató Anyakörök létrehozása, személyesen és akár online formában is, amivel szeretnék lehetőséget teremteni a kapcsolódásra, mert úgy gondolom, hogy a kismamák és a friss anyukák számára különösen fontos, hogy legyen egy megtartó közeg, ahol megoszthatjuk egymással az érzéseinket. Emellett legalább ilyen fontosnak tartom, hogy legyen lehetőségünk rendszeresen csendben is lenni, találkozni önmagunkkal is. Ezekre is szeretnék lehetőséget teremteni ezen Anyakörök által.
Jelenleg Angliában élünk a családommal, 3 lányunk van, akik otthontanulók, egyikük a Clonlara amerikai iskola off-campus programjával megtámogatva.

Kontakt:

  • Facebook, m.me/dulaijelenlet
  • Telefonon Magyarországról: +3670/636-8846 Angliából: 07762141447

Kustár Blanka

közösségfejlesztő, családmenedzser

Kustár Blanka vagyok, a Családmenedzsment saját vállalkozásom, amit 2019 elején kezdtem építeni. Az Anyahajó Anyaközpont megszervezése és vezetése közben támadt fel bennem az igény, hogy jó lenne más – nem civil szervezeti – alapon működő anyatámogató körök működtetésével is megpróbálkozni, és ezzel oda is elvinni az anyaközpont ideát, ahol az önkéntesen szerveződve nem tud megvalósulni.

A Családmenedzsment program célja, hogy olyan találkozási lehetőségeket teremtsen az anyák számára, ami beilleszthető a kis -és nagygyerekes mindennapokba. Tematikus beszélgetéseket és alkotóköröket szervezek és vezetek, melyek bababarát közösségi terekben, séta közben vagy online platformokon valósulnak meg. Programjaim egy része gyerekekkel együtt is látogatható, de mindig az anyák vannak a középpontban, nekik és róluk szólnak a foglalkozások.

A Családmenedzsment ereje  rugalmassága és egyedisége: alkalmazkodik a csoportokban résztvevők szükségleteihez, és “tartalmazza” mindazt, amit  pedagógus, facilitátori -és közösségfejlesztő gyakorlattal, 17 éves szülői tapasztalatommal és egy könyvtárnyi elolvasott szakirodalommal a hátam mögött adni tudok.

Partnerként fontos számomra, hogy  aktív támogatója legyek további női körök létrejöttének és hogy az együttműködés által saját tevékenységem is nagyobb ismertségre tegyen szert.

Elérhetőség:

Stegena Kitti

dúla, kismama jógaoktató, masszőr

Stegena Kitti vagyok. Nő, anya és társ. Dúla, kismama jógaoktató, ayurvédikus masszőr és babamasszázs oktató. És a felsorolás biztos folytatódni fog, mert a szülés-születés csodája lenyűgöz és még több megismerésre, tudásra ösztönöz. Évtizedes önismereti út és önfejlesztés előzte meg anyává válásomat, végül 42 évesen. Számomra ez a kiteljesedést jelenti, női életutam megkoronázását és a teljes boldogságot.
Dúlaként támogató jelenléttel és elfogadással, a női kör megtartó közegében kísérem a kismamákat. Célom, hogy jógával és masszázzsal, valamint tudatos és örömteli felkészítéssel, félelmeik oldásával, önmagukba vetett hitük és erejük megerősítésével támogassam őket édesanyává válásuk útján, egészen a gyermekágyig.
Az édesanyákat szintén a jógát segítségül hívva támogatom regenerálódásukban a szülés után. Az ayurvédikus lélek- és idegsimító, meleg olajos masszázzsal pedig töltődést, egy kis magukba fordulást és megpihenést nyújtok számukra a rohanó hétköznapokban, valamint lehetőséget kínálok kötődésük és kapcsolatuk elmélyítésére gyermekükkel.
Elérhetőségeim:

Jindáné Labádi Gabriella

Szülő-csecsemő, kisgyermek konzulens

 

A szülővé válás során nagyon fontos, hogy a gyermekről gondoskodó pár magabiztosnak és jól érezze magát anyaként és apaként, hiszen ez alapvetően kihat a család jól-létére.
A pár, a családok támogatása folyamatos: akár már a várandósságra készülődés időszakában, a várandósság során, illetve az első vagy többedik gyermek megszületését követően.
Tevékenységem során egyéni konzultációval segítem a családokat, ha a kisgyermekes életformában nehézséget élnek meg (akár a megváltozott élethelyzet és a szerepeik átalakulása miatt, akár a gyermek viselkedéses állapotai (elalvás és átalvás, sírás és megnyugtathatóság, valamint evés-etetés témakörben az első életévben, majd a későbbi életkorban például a dac, túlzott ragaszkodás, szobatisztaság vagy akár kistestvér érkezése témában).

A szülő-csecsemő konzultációról további információ: https://www.iszcsk.com/

Csordás Izabella ACC

coach, mentálhigiénés és szervezetfejlesztő szakember

Eredetileg közgazdász végzettségemet intézményi környezetben kamatoztattam közel 15 éven keresztül, voltam vezető beosztásban, kiégtem, felmondtam, majd újradefiniáltam magamat. Az eredeti választásomból és munkámból az emberek iránti érdeklődést, a jól működő csapatok titkának kutatását viszem tovább magammal. Az életemben a legtöbb kihívást kétgyermekes anyaként és feleségként élem meg, és büszke vagyok arra, hogy ezt élvezem a kudarcokkal együtt, mert ezek által tudok én is fejlődni. Azért, hogy ma így látom a világot, a coaching szemléletnek, az erőszakmentes kommunikáció, azaz EMK-tudásnak és a kontakt táncnak vagyok különösen hálás.
Szívesen dolgozom olyan egyéni ügyfelekkel és csoportokkal, akikben őszinte vágy van a tudatosság megélésére, az önmagukhoz való mély és őszinte kapcsolódásra, és a vágyaik felé való elmozdulásra.
Így dolgozhatsz velem:

  • önismereti naplók (Kismamanapló, (Meny)asszonynapló) – ha távoli kísérésre vágysz
  • egyéni coaching (útkeresőknek, irányváltóknak, tisztánlátásra vágyóknak)
  • önismereti csoportok (EMK csoport, Kismamahangoló és anyáknak szóló kontakt csoport – ez utóbbiakat lehetőségek függvényében később indítom újra)

Elérhetőségek:
Honlap: www.belsohajtoerok.hu
Kontakt:  izabella.csordas@belsohajtoerok.hu
Telefon: 06 20 481 6181

Béres Judit

tanár, irodalomterapeuta, személyközpontú tanácsadó

Az irodalomtudomány és a pszichológia határterületein mozgó bölcsészként és tanárként irodalomterápiás önismereti csoportokat tartok és kiképzőként tanítom is ezt a módszert. Segítői, facilitátori és tanári munkámban is személyközpontú szemléletet képviselek. A Pécsi Tudományegyetem oktatójaként a biblioterápia (irodalomterápia) szakirányú továbbképzési szak gazdája vagyok. Csoportjaim fókuszába a leggyakrabban és legszívesebben a női identitás és életút lehetőségeit, fordulópontjait, nehézségeit állítom. A kliensek élethelyzeteihez, élményeihez kapcsolódó szépirodalmi szövegek mellett kreatív írást és asszociációs kártyákat (pl. Dixit, OH) is alkalmazok mentálhigiénés eszközként, ennek kapcsán találtam rá az AnyaTermészet kártyákra is.

További információk, elérhetőségek:

Kátai Zsoltné
Tóth-Pál Evelin Amanda

Gyermekekkel foglalkozó

szakember

Szeretnék a családok mindenkori segítőjévé válni, ezért folyamatosam képzem magam.
Hiszem, hogy nem magamért vagyok itt, hanem mindenkiért. Humanista, környezetvédelmi aktivista és egy 18 hónapos kismanó büszke anyukája vagyok.
Vállalkozást indítás követően, a családok számíthatnak rám, mint háztartási segítőre, gyermekágyas segítőre és bébiszittere, anyakényeztető wellness testi-lelki támogatóra. A lelki részhez kapcsolódik a Mother Nature Egyesületi munkám. Szeretném összefogni, közösségé formálni az elszigetelődött/elmagányosodott anyákat és közös erővel teremteni, hozzájárulni egy még jobb Világhoz.
2021 tavaszától Dunakeszin Bábos Mesekuckó baba-mama foglalkozást fogok indítani.

Bogyó Zsuzsi

Bogyó Zsuzsi vagyok, fiatal kismama és szárnyait bontogató nő. Szeretek másokat megismerni és segíteni az embereknek. Ehhez elsősorban Access Bars® kezelőként tudok hozzájárulni, de a jövőben szeretnék szakmailag is mélyebbre ásni, hogy a környezetemnek és a hozzám forduló embereknek, nőknek, anyáknak még nagyobb segítője lehessek. Rendkívül sok minden érdekel, nyitott és érzékeny személyiség vagyok.

https://www.facebook.com/Creatura.Teremtes

Horváthné Varga Zsófia

Holisztikus szemléletű életmód és táplálkozási tanácsadó, hormonális tanácsadó

 

Holisztikus szemléletű életmód és táplálkozási tanácsadás a hivatásom. A természetes gyógymódok iránti érdeklődésem még gyermekkoromban kezdődött. Számos egészségügyi és természetgyógyászati képzést, iskolát elvégeztem, de a legnagyobb tanítás mégis az volt, amit saját testem és egészségem visszaszerzése során kaptam két gyermekes családanyaként. Így a szaktudásom mellett egyéni tapasztalataimmal is tudom az embereket segíteni egészségügyi kihívásokban, hormonális zavarokban vagy az egészség megőrzése érdekében. Dolgozó édesanyaként pontosan tudom, hogy egyes élethelyzetekben milyen nehéz egészséges életmódbeli szokásokat kialakítani, fenntartani, ezért nem csak az elméleti tudás vezérel, hanem gyakorlat-orientált segítséget is nyújtok. Módszerem alapja az egyszerűség és a természetesség.
Szeretném, ha minél több nő, édesanya megtapasztalná, hogy milyen csoda rejlik a testünkben és az életmódunk, táplálkozásunk mennyire jól tudja támogatni ennek a csodának a megélését.

Elérhetőség:

Bach Éva

erdőfürdő-vezető, alternativ mozgásterapeuta (jóga) és a szomatodráma játékvezető

Kiteljesedés és életöröm útmutató

A nevem Bach Évi, és szívesen mutatok utat a kiteljesedés és az életöröm felé: életminőséget javító folyamatokkal támogatom a hozzám fordulókat.

Eszköztáramban a hatha jóga, női jóga, hormonjóga, erdőfürdő (japán shinrin yoku, azaz sinrin joku módszer), zen légzés és meditáció, valamint a szomatodráma szerepelnek. Kiemelt szakmai érdeklődési területeim között a civilizációs ártalmak (pl. stressz, hormonegyensúly, elhízás és ülőmunka), a daganatos megbetegedések és a pozitív testkép, testkapcsolat szerepelnek.

Alternatív mozgásterapeuta végzettséget 15 év jógagyakorlással és 10 év zen meditációs tapasztalattal a hátam mögött szereztem. 2016 óta szerepelek az Egészségügyi Szakdolgozók Országos Nyilvántartásában. Kiemelt szakmai érdeklődési területeim között a civilizációs ártalmak (pl. stressz, hormonegyensúly, elhízás és ülőmunka), a daganatos megbetegedések és a pozitív testkép, testkapcsolat szerepelnek.

A hozzám fordulók valamennyien egy jobb, minőségibb életet szeretnének élni, és ennek érdekében tesznek is a mindennapjaikban: egészségmegőrző és tudatos táplálkozással, mozgással, öko-tudatos életvitellel, önismereti munkával és a mélyebb spirituális megértést segítő gyakorlatokkal.

Erdőfürdő vezetői képesítésemet Magyarországon az elsők között szereztem meg a nemzetközileg elismert Erdőterápiás Intézetnél (Forest Therapy Institute), és hazánk első FTI által képzett erdőterápiás szakembere vagyok.
Szívügyem az erdőfürdő meghonosítása Magyarországon, életcélomnak és feladatomnak pedig a folyamatos életminőség javulást tekintem, amely túlmutat az igények és vágyak öncélú kielégítésén, és egy globális, a természetvilág lényeinek kölcsönös függőségét is figyelembe vevő szemléletmódot feltételez.

Elérhetőségek:

 

Gyömöreyné Bengyel Andrea

Női életút kísérő

Szívből élő, kiegyensúlyozott, kiteljesedett nő, feleség, 3 gyermekes waldorfos anya (17, 15, 7) és elhivatott női életút kísérő vagyok, mellyel számos kismamát tudtam / tudok támogatni az anyaságához vezető útján és később az anyaságában is. Kikapcsolódásként horgolok, szépítgetem otthonomat, kertemet, olvasok, jógázok, futok, korcsolyázok (gör, jég), túrázok, biciklizek, táncolok leginkább, és írni is szeretek.

A 40. születésnapomra megajándékoztam magam egy női jóga elvonulással, és akkor hallottam meg magamban a hívást, hogy nőkkel szeretnék foglalkozni. Ennek 6 éve. Előtte fenyő bútorokkal és sí utak eladásával foglalkoztam.

Küldetésem szeretettel teli, megtartó, támogató légkörben, a tudatos női működés, a harmónia, a hormonális egyensúly, a természettel és önmagával való együttáramlás, a testi és mentális rugalmasság megtapasztalása. Segítem a kiegyensúlyozott, rugalmas, jó erőnlétet a várandósság kihívásai és örömei közepette, a teljes átadásban megélt szülést, majd az optimális felépülést, a kötődő-anya gyermek kapcsolatot, az anyai táplálódást, feltöltődést testi-lelki-szellemi szinten, hogy az anya táplálva táplálhasson, így teremtve boldog egyént, kapcsolatokat, családot és világot.

Női jógával, – kismamajógával, – szülésfelkészítéssel, – szülésre áldó szertartással, – várandósságot lezáró, anyaságba avató szertartással, – ayurvédikus meleg olajos tápláló, nyugtató női- és kismama masszázzsal, – szülés utáni regeneráló anyajógával, – ayurvédikus babamasszázzsal tudom a Hölgyeket segíteni.

Mai nagyon gyorsan és intenzíven változó világunkban én is átalakulóban vagyok, így szívesen csatlakoznék, társulnék, vagy működnék együtt valakivel, valakikkel, új megfelelő, közös helyet találva hivatásomhoz Budapesten, leginkább a 18.-19. kerületben vagy vonzáskörzetében.

Férjemmel fokozatosan egy feltöltő, elvonuló helyet építünk ki Nógrád megyében egy gyönyörű természeti közegben, ahova évek múlva mi is szeretnénk kiköltözni, önellátásra törekedve permakultúrálisan, pár családdal vagy egyénnel együttműködve (akiket még keresünk). Csillagösvény tanya-föld néven vagyunk elérhetőek a facebookon, ahol időről-időre osztom meg történetünket, alakulásunkat.

Elérhetőségeim:

Puskás Noémi Judit

Tradicionális jógaoktató, kismama és gyermekjóga oktató, kertészmérnök

 

2013-ban, barátnőm által, még kertészmérnöki tanulmányaim alatt ismerkedtem meg a Sivánanda tradicióval. Akkor elvégeztem egy alaptanfolyamot, majd a Jógaközpont távoli elhelyezkedése miatt sok más jógát is kipróbáltam, tapasztaltam. 2018-ban tértem vissza a Sivananda Jógaközpontba, éreztem, hogy számomra ez a legjobb hely a tanuláshoz és elvégeztem az 1 éves jógaoktatói alapképzést, melyet sok más követett. A tanfolyam végeztével bele is kezdtem az oktatásba.
Nem csak jógaoktatónak tekintem magam, hanem jógázónak is. Jógázóként a tanfolyamon tanultak életem részévé és napi rutinommá váltak. Rendszeresen alkalmazom, folyamatosan tapasztalok, válaszokat kapok. Jógaoktatóként ezt a tudást és tapasztalatot, szemléletet, “természetet”, nyugalmat, szeretetet, egészséges életmódot szeretném átadni a jógázóimnak.
2020 márciusában ismét egy nagy váltás következett az életemben, vidékre költöztem és augusztusban nyitottam meg saját vállalkozásomat, egy jógastúdiót Berettyóújfalun. Engedtem a hívásnak az online tanfolyamok elindításában is.
Szívügyem a jóga, meditációk, önismeret segítségével felkészíteni a nőket a gyermekvállalásra, a kismamákat az anyaságra, minél természetesebb szülés-születésre. Vállalkozásom fejlődését ebbe az irányba szeretném terelni, amiben remélem segíteni fog jelenlegi természetgyógyász tanulmányom.

Szeretettel várlak élő vagy online programjaimon. Bármi kérdésed van, keress bizalommal elérhetőségeimen!

Elérhetőségek:

Kiss Judith

Vállalkozó, a spanyol Pyreneus, a Marabico (Természetjáró babakocsik specialistája) és a Kreababy társalapítója

Cégvezető és édesanya

Egy család társalapítója és ügyvezető igazgatója
Megrögzött komunikátor, blogíró, podcaster és előadó több nyelven.

A Vállalkozás Anyaszemmel podcast elindítója, amit egy női energiával teli vállalkozói csoport inspirált és motivál mind a mai napig. Egy csoport és egy podcast és egy blog, ahol őszintén és kendőzetlenül beszélünk a vállalkozásról, az anyaságról, a szervezésről és szépítés és mellébeszélés nélkül.
Miben segítem a hozzám fordulókat? 15 éves vállalkozói tapasztalatommal és rendszerszemléletemmel. A kulturális túraprogramok szervezésével foglalkozó vállalkozásunk után fordultunk az online világ felé, mert a turizmust nem tudtuk összegyeztetni az elképzelt családi életünkkel. Így született Marabico, (kislányommal szinte egyidőben) ahol 2012 óta az online világban, a webkereskedelem, marketing, márkaépítés területén mozgunk és folyamatosan fejlesztjük magunkat, mindezt egy 100 fős kis faluból.
Stratégiai- és rendszerszemléletemmel igyekszem segíteni azokat a vállalkozókat, szolgáltatókat, egyesületeket, akik úgy érzik, hogy elvesznek az online világ, a marketing, a webkereskedelem útvesztőiben. Segítek nekik rendszerben, egységben látni az egészet és “lefordítom” nekik a szakmai sallangot érthető és vizuális módon.
Kiss Judith
Vállalkozás Anyaszemmel
https://linktr.ee/judithkiss

Valamint továbbiakban szakértők és magánszemélyek egyesületünk tagjai.
Ha szeretnél partnerként vagy tagként csatlakozni hozzánk, írj email címünkre.