Anyavállalkozások

akik az álomból valóságot szőnek

Palántázó Online Szüret

Ingyenes, egész napos webinar

 

Palántázó – Vállalkozónő születik! Programunk utolsó nagy eseményére várunk szeretettel!

 

Ingyenes, egész napos eseménysorozat kerekasztal és előadások sikeres vállalkozónőktől, anyáktól, akik gyermekeik mellett vállalkozást is építettek.

Tanuljunk egymástól, kapcsolódjunk!

Minden változik

Te is változol

 

Kisbabával otthon maradva, jövődön merengve rájöttél, hogy mégsem szeretnél visszamenni a korábbi munkahelyedre dolgozni? Jobb lenne neked egy saját kis vállalkozás? Valami, amibe a szíved-lelked beleteheted? Új képességeid által segítenél másoknak?
Anyaságunkban sokszor új utak nyílnak meg. Új kompetenciákat és új érdeklődést szerzünk, vagy rájövünk, mi is fontos nekünk igazán, mit csinálnánk szívesen.

Palántázó Program

Vállalkozó születik

 

A 9 hónapos, modulokra bontható, személyre szabott programcsomagunkkal támogatunk ebben, segítünk a tudásunkkal, tapasztalatainkkal vállalkozásod elindítása és felfuttatása útján.

Minden változik

Új utak, új hívások

 

A Palántázó – Vállalkozó születik programban sorstársakra találhatsz, olyan nőkre, akik anyaságuk során, anyaságuk alatt váltak vállalkozókká. Anyaként “találták ki új önmagukat”, anyaként indultak el új utakon hivatásuk felé.
Támogatásra, példákra, új készségekre vágysz? A MoNa Palántázóban  szakértői támogatás mellett, együttmüködő, kreatív légkörben alapozhatod meg a vállalkozói jövődet, vagy fejlesztheted tovább képességeidet.
Mert együtt sokkal könnyebb!

Anyavállalkozások

Kihívásból hivatás

 

A legtöbben hatalmas lelkesedéssel vágunk bele a vállalkozásunkba, hogy megvalósítsuk az álmainkat. De hol a szoptatás, hol egy-egy gyerekbetegség, nem-alvásos időszak szól közbe, vagy a vállalkozás realitása. Nem jönnek a megrendelések, nem tudod, hol találd meg az érdeklődőket, és akkor az adózásról még nem is beszéltünk.  Te jó vagy a szakterületeden, de a vállalkozásvezetés egy külön szakma, amit legalább alapszinten meg kell tanulj, hogy eljuss azokhoz, akikhez szólni szeretnél.

De jó hírünk van a számodra!

Észrevetted, hogy milyen sok új képességgel, készséggel gazdagodtál anyaságod során?
Időmenedzsment, logisztika, tárgyalási technikák, pénzügyi menedzsment,  adminisztráció, kommunikáció… az újratervezés képessége… sorolhatnám még! Egy sor nagyon hasznos készség, amit ráadásul egy lelkileg, testileg, érzelmileg nagyon megterhelő időszakban sajátítottál el.
Hogyan tudod mindezeket felhasználni a munkádban vagy a vállalkozásodban? Képzéseinken segítünk kihozni magadból a legjobbat!

Anyáktól anyáknak

  • Közösségi tanulás – egymást támogatva, bátorítva, tudásunkat megosztva
  • Anyáktól Anyáknak – szakértőink mind édesanyák  és emellett vállalkozók. Egyéni vállalkozást, szakértői praxist, kisvállalkozást vezetnek, összegyeztetve a családi életükkel. Hasonlóak a kihívásaik mint neked. 
  • Mindenki fontos – itt nincs buta kérdés, nincs ok szégyenlősségre:  mindenki véleménye és szempontja hasznos lehet valakinek. 
  •  Gyakorlatias tudás, semmi sallang! – Ezek nem száraz tananyagátadó, szakszavakkal teli kurzusok, ezek olyan sűrített tapasztalatok, amelyeket megéltünk. Saját tanulságaink, saját fejlesztéseink és módszereink ahhoz, hogyan tudunk a leghatékonyabban vállalkozást indítani, menedzselni két szoptatás között vagy miközben az ovisunkkal társasjátékozunk.

  Kinek szól a MoNa Palántázó Program?

  Köztünk a helyed ha…

   

  • Gondolkozol azon, hogy vállalkozást indítasz, de nem szeretnél stratégia nélkül, egyedül belevágni a folyamatba
  • Szeretnél vállalkozni, de úgy érzed nem vagy elég jó, nincs elég önbizalmad?
  • Éppen most kezdesz vállalkozásba, de elveszel a részletekben, nem tudod most éppen mihez kapj, mi a legfontosabb
  • Nemrég indítottad a vállalkozásodat, de sehogy sem sikerül rendszert vinni a részletekbe, folyton kifutsz az időből, soha nem érnek véget a feladataid, nem találod a hangod, nem tudod hol tudnád elérni az érdeklődőket.

  Szakértőink

  Kiss Judith

  15 éve vállalkozó és 10 éve édesanya
  Egy család társalapítója és ügyvezető igazgatója, illetve a spanyol Pyreneus, a Marabico (Természetjáró babakocsik specialistája) és a Kreababy társalapítója
  “Stratégiai- és rendszerszemléletemmel igyekszem segíteni azokat a vállalkozókat, szolgáltatókat, egyesületeket, akik úgy érzik, hogy elvesznek az online világ, a marketing, a webkereskedelem útvesztőiben. Segítek nekik rendszerben, egységben látni az egészet és “lefordítom” nekik a szakmai sallangot érthető és vizuális módon.” Semmi sallang, csak a lényeg.
  Bővebben Judith-ról itt olvashatsz.
  https://linktr.ee/judithkiss 

  Baranyai Liza

  20 éve dolgozom a civil szektorban, 10 éve vezető beosztásban, 7 éve tanácsadóként, Magyarország mellett Nyugat-Európában és Ázsiában, két fiammal és férjemmel.
  Szakterületem a fenntarthatóság emberileg és pénzügyileg, ennek stratégiája és megvalósítása. Leginkább az elindulásban szoktam segíteni, hogy ne csak az álmot kergessük, hanem ténylegesen el is induljunk.  Képzéseket tartok, mentorálok egyéni vállalkozásokat, társadalmi vállalkozásokat, civileket, vezetőket.
  Bővebben Lizáról itt olvashatsz.
  https://nonprofitconsultancy.org/

  Fischer Móni

  Fischer Móni vagyok, szakfordító, tolmács, coach.
  A coaching számomra nemcsak szakma vagy módszertan, hanem életforma. De a módszertanát használva abban segítek a női vállalkozóknak, hogy elhiggyék, képesek rá, hogy önazonos vállalkozást vezessenek, amely nemcsak profitot termel, de értéket is teremt.
  Bővebben Móniról itt olvashatsz.
  https://monikafischercoach.com/

   

  Dömösi Emese

  Szülésfelkészítő oktató, dúla, nőjogi aktivista, vállalkozó vagyok.  Támogatom a hazai szülészeti ellátás nőközpontúvá válását, tudatosítom a nők elleni családon belüli erőszak kérdését és aktív szerepet vállalok anyai és női közösségek működésében. Mindemellett a La Loba Studio márkanév tulajdonosa vagyok; szuperhősnő babákat készítek kreatív műhelyemben. Több mint egy évtizedes berlini tartózkodás után jelenleg Délkelet-Magyarországon egy kis falu nagy határában élek családommal és 3 gyermekemmel.
  Bővebben Emeséről itt olvashatsz.

  Bujdosó Krisztina

  Adószakértő, az Adótanács online alapítója Bujdosó Krisztina vagyok, a magánszemélyek és kisvállalkozások adótanácsadója. Online konzultáció keretében olyan tudást adok át érthetően és követhetően, aminek köszönhetően az ügyfél képes lesz maga döntéseket hozni, és megfelelő partnerként együttműködni a könyvelőjével.
  Bővebben Krisztiről itt olvashatsz
  www.adotanacsonline.hu  

  Himer Csilla

  Több, mint 5 éve áll a kkv-k rendelkezésére szolgáltatásaival, és elkészít mindent, amihez pénzügyileg csak köze lehet egy vállalkozásnak: üzleti tervet, cashflow-rendszert, folyamatokat vizsgál és optimalizál, rejtett tartalékokat és hibákat, pénzelfolyásokat keres, árakat állapít meg és vizsgál felül, ha úgy hozza a vásárlói igény. Mindig stratégiai megközelítésből. Ügyfelei között a nulláról induló, kezdő vállalkozástól a milliárdos árbevételű cégekig mindenki megfordult már. Ügyfélkörében a kézműves vállalkozó és a spirituális startup is jól megférnek. Vesszőparipája a hatékonyság és a digitalizáció.
  Csilláról bővebben itt olvashatsz.

  https://karsonconsulting.com

  Kustár Blanka

  Szövegíró, közösségfejlesztő, családmenedzser vagyok. KontentKonyhámban szövegírással és a webes tartalomkészítés oktatásával foglalkozom. Kedvenc témám az üzleti történetmesélés, e köré szervezem workshopjaim többségét, ennek közösségi tanulmányozásához hoztam létre a Történetek konyhanyelven csoportot.
  Blankáról többet itt tudhatsz meg.

  Mit kapsz a Palántázó Programtól?

  Inkubátor

  2 órás, interaktív, facilitált beszélgetés,
  ahol egy kis előadás után megosztjuk a témával kapcsolatos saját tapasztalatainkat és egymáséiból tanulunk.
  Nyitótémánk: Vállalkozó születik, a döntésünk lelki oldala

   

  Online Szakmai Előadás

  Az előadásokra szakmailag kiemelkedő anyavállalkozókat hívtunk, akik alaposan megismertetnek a témával.
  1 óra előadás + 1 óra kérdések és válaszok. Témáink például:  Milyen vállalkozási formát, adózást válasszak? 

  Online Workshop

  4 órás interaktív elmélyülés egy témában, elméletek a téma szakértő anyavállalkozójától és
  sok-sok gyakorlati feladat.
  Ilyen lesz a Vállalkozásindító Workshop is 2022 év elején.

  Köszönet a plyázati támogatásoknak az Első Trimeszter programjai ingyenesek voltak.
  A Második Trimeszter programjaira egyessével is lehet jelentkezni majd, íratkozz fel és küldjük a részleteket!

   

  Vállalkozónő Születik!

  Első Trimeszter (2021.November -December)

  A vállalkozás indításáról mindig sok szó esik, de hol beszélünk arról, milyen ennek a lelki oldala? Hogyan küzdünk meg az új szerepünkkel? A bűntudattal, hogy a gyerekeinktől vesszük el az időt az álmunkra?
  A Programunk első trimeszterében Vállalkozó Születik:

  • November 4. 9:00-11:00: Nyitó Inkubátor: Fókuszban a vállalkozásunk motorja, az álmaink! Hogyan álmondjunk, hogy megvalósuljon? Az anyák csodás képességei
  • November 25. 9:00-11:00: Inkubátor: Fókuszban a vállalkozásunk fékje, a félelmeink. Képes vagyok rá! Legyőzzük félelmeinket, szembenézünk bizonytalanságunkkal. Meghívott vendégünk: Fischer Móni, női üzleti coach
  • December 2. 9:00-11:00: Szakmai Előadás: Fókuszban a vállalkozásunk hajtóereje a gondolkodásmód. Fischer Móni női, üzleti coach előadása és beszélgetés.
  • December 7. 9:00- 11:00Segítők Köre: Segítő születik, beszélgetés
  • December 30. 9:00-11:00 Inkubátor: Alapozzuk meg a jövőt – Tűnj ki a sorból! Megtaláljuk a fókuszpontot és körérajzoljuk a vállalkozásodat

  Köszönjük a Makói Nagycsaládosok Egyesületének és a KCSSZ pályázatának, hogy  az ingyenes Első Trimeszter során 10 órányi vállalkozásfejlesztés-coachingot alkalmanként 30-35 főnek biztosíthattunk!

   

  Ha a rendszeres támogató kör hiányzik a vállalkozásfejlesztésedhez, akkor  válaszd a Havi Tagságot! De be tudsz csatlakozni csak 1-1 programra is, íratkozz fel a hírekért!

  Vállalkozás Születik!

  Második Trimeszter (2022 Január-Március)

  Hogyan indul egy vállalkozás? Mennyi bevételre számíthatok? Hogyan induljak neki? Hogyan tűnjek ki a többiek közül? Pénzügyek, marketing, adózás? Atyaég! Ki segít?
  A Program során nem csak érthetően, de élvezetesen is elmagyarázzuk mindezt és kipróbált, gyakorlati segítséget is kapsz a saját vállalkozásodhoz. Belecsapunk a lecsóba!

  • Január 13.9:00-11:00 Inkubátor: Beszéljünk a pénzről! – Mennyi az annyi a vállalkozásban, pénzügyi tervezés
  • Január 27. 9:00-13:30 Online Workshop: Vállalkozásindítás
  • Február 10. 9:00-11:00 Szakmai Előadás: Történetmesélés – mit és hogyan mesélj el az érdeklődőknek, hogy követőkké váljanak (Kustár Blanka)
  • Február 24. 9:00-11:00  Inkubátor: Vigyünk rendszert a kommunikációdba! Kinek és hol kommunikálj – marketing alapozó
  • Március 10. 9:00-11:00 Inkubátor: Piackutatás
  • Március 24. 9:00-13:30 Online Workshop: Marketing Iránytű
  • Március 31. 9:00-11:00 Segítők Köre  Idő menedzselés

   

  A Harmadik Trimeszterre 2022 januárjában tudsz kedvezményesen előfizetni. Addig  pedig a Havi Palántázó Tagság elérhető.

  Fejlődjünk együtt!

  Harmadik Trimeszter (2022. Április-Június)

  Megvan a vállalkozásunk, tudjuk mit akarunk, hogyan és mennyi idő alatt. De hogyan tovább? Hogyan tudom a lehető legrövidebb idő alatt sikerre vinni?

  A Programunk Harmadik Trimeszterében fejlődünk és megszületünk:

  • Április 7. 9:00-11:00 Inkubátor: ÉRTÉK-esítés, csatornák és formák
  • Április  21. 9:00 – 11:00 Előadás: Adózás – Adózási kisokos anyavállalkozóknak
  • Május 5. Inkubátor: Találjuk meg a vevőidet! – érdeklődőből vásárló, a vevőszerézes alapjai
  • Május 12. Krízis- és változásmenedzsment
   FIGYELEM, IDŐPONTVÁLTOZÁS! 
  • Május 26. 9:00 – 13:00 Online Workshop: Árazás Tréning
  • Június 9. Inkubátor – Találd ki a rendszeredet – Hogyan lesz egy hektikusan működő vállalkozásból egy olajozott gépezet?
  • Június 18. egész napos Záró Webinár sok-sok szakértő meghívottal, ahol te is teret kaphatsz!

   

   

  MoNa Anyavállalkozó Eszközök

  + Támogatás Neked!

  Akármilyen módon vagy MoNa tag, élvezheted a teljes támogatásunkat! A MoNa egy közösség, egy közösségi vállalkozás. Ezért fontos nekünk, hogy megosszuk egymással tudásunk, tapasztalatunk és akár ügyfeleink is.
  MoNa tagként kínálhatsz kedvezményt más tagoknak és te is élhetsz a kedvezményes lehetőségekkel. Ismerd meg a többieket, társulj, és fejlődjünk, növekedjünk együtt!

    

   A Makói Nagycsaládosok Egyesületével közös szervezésben. A KCSSZ és a Tempus Közalapítvány pályázati támogatásának hála az első Trimeszter – VállalkozóNő születik modul teljesen ingyenes volt, de a támogatásnak köszönhetően a Komplett és a Trimeszter Program ára is támogatott, ne halaszd el ezt a lehetőséget!

    

   KÖVETKEZŐ ONLINE ESEMÉNY

   Árazási Workshop Anyavállalkozóknak

   Online workshop (4 órás)

   Május 26.  9:00-13:00 (4 óra)
   Az eseményt felvesszük, így ha nem tudsz végig aktívan részt venni, akkor is meg tudod nézni utólag.

   Megvan már a terméked, szolgáltatásod, de nem tudod milyen árat szabj neki? Ne legyél túl drága se túl olcsó és még fenntartható is legyen a vállalkozásod? De hogyan?

   Himer Csilla a kisvállalkozások szakértője megadja a választ!  Gyere el a workshopra és távozz az áraiddal a kezedben! 

   Vélemények 

   a tavalyi online workshopokról

   “Nagyon köszönöm, hogy megszerveztétek, rendkívül hasznos volt, de tényleg, nem csak frázis. amit vártam, azt megkaptam és amit főleg kaptam, az a kezdőlendület. Nagyon köszi!”

   “Mi volt számodra a legfontosabb a workshopban? Megismertem, hogy hogyan tudok hatékonyan eljutni a célközönségemhez, kevesebb energia befektetéssel.”

   “A (vélt) tudásfoszlányaimat rendszerbe foglalta és kész stratégiát kaptam a kezembe, hogy hatékonyan tudják kommunikálni, vendégeket szerezni Szuper hasznos volt, köszönöm!”

   “Nagyon feltöltő program volt, köszönöm! Úgy éreztem, mindent megkaptam!”

   Kérdésed van? Reméljük itt megtalálod a választ!

   Mi a Komplett Palántázó Program?

   A Komplett Palántázó Program során vállalkozásod létrehozásában, elindításában és   fejlesztésében segítünk neked. Sikeres anyavállalkozók tartják az előadásokat, workshopokat és csoportos mentoráló alkalmakat.

    

   Pontosan mik tartoznak bele a Trimeszter csomagba?

   A Trimeszter Csomag egy trimeszteres időszakra vonatkozik, az abban a három hónapban megrendezésre kerülő rendezvények közül választhatsz: 1 előadást és 1 workshopot. 
   Valamint: 

   Az összes (havi) Inkubátorra és Segítők körére szeretettel várunk. 
   Valamint a júniusi Záró Webinarra.
   A Csomaggal jogosult leszel  a MoNa 15%-os kedvezményére is. 

   Mit takar a havi tagság? 

   Minden hónapban novembertől júniusig egy online Inkubátor műelyt tartunk egy előre megadott témáról (lásd Program), valamint Trimeszterenként egy Segítők Körét, ami egy beszélgetés főleg segítő és tanácsadó szakmákban dolgozóknak, indulóknak, ami egy támogató beszégetés és abban segít, hogy hogyan tudd megértetni a legjobban magad az ügyfeleiddel, megrendelőiddel. 

   9 Inkubátor onine műhely

   3 Segítők Köre

   Zárt FB csoport tagság

   15% MoNa kedvezmény kártyákra és egyéb eseményekre

    

   Hogy tudok a tudásanyaghoz hozzáférni, ha épp nem tudok akkor, ott online csatlakozni?

   Minden esemény, Inkubátor-kerekasztal, Szakmai Online Előadás, Online Workshop felvételre kerül, így később is meg tudod nézni. Szakértőink és a program anyukái pedig rendelkezésedre állna, hogy ha felmerültek kérdéseid, akkor azokat megválaszolják vagy a szakértőknek továbbítsák.
   Semmiképp nem maradsz egyedül!

   MoNa tag vagyok, jár kedvezmény nekem?

   Igen! Akár éves, akár havi tagságod van, 15%-os kedvezményre vagy jogosult, használd a MONATAG kuponkódot. Bármi technikai problémád merül fel, keress minket a hello@anyatermeszet.hu emailcímen.

   Meggondoltam magam, és nem tudok részt venni a Komplett / Trimeszteres programokon. Mi a teendőm?

   Semmi gond!
   A Komplett Palántázó Program 100%-os visszafizetési garanciájával 2021.december 31-éig lemondható, a befizetett összeget visszautaljuk.
   A Trimeszter Csomagnál amennyiben a Második Trimeszterre fizettél elő, az lemondható 2021. december 31-éig. A Harmadik Trimeszter előfizetése lemondható 2022. március 30-ig.

   Nem tudok az egész programon részt venni, de egy-egy előadás, workshop érdekel. Be tudok kapcsolódni? 

   Természetesen!
   A Második és Harmadik Trimeszter előadásai és workshopjaira anélkül is befizethetsz, hogy Komplett vagy Trimeszteres csomagokat vásároltál volna. Az előadások és workshopok két héttel a megrendezésük előtt válnak nyitottá, amikortól be lehet rájuk íratkozni.

   Az Inkubátor és a Segítők Köre zárt rendszerben működik, mert itt rendszeres megosztások vannak, ide nem tudsz egyénileg csatlakozni, ehhez a Komplett, a Trimeszteres vagy a Havi csomagot kell válaszd.

   Kapok-e bármilyen végzettséget a Program elvégzésével? 

   A Palántázó Program nem akkreditált felnőttképzés, nem is szándékunk a hagyományos oktatási módszereket használni, hiszünk a közösségi tanulásban, az interaktív, gyakorlati tudásmegosztásban, ezért a Program elemei múhelyek és rendezvénysorozatok. 

   A Program vagy Trimeszter elvégzéséről egy oklevelet állítunk ki neked. 

   Kik vagyunk mi?

   Nonprofit vállalkozás

    

   Kik vagyunk mi? Kik tartják az Anyavállalkozói programot, és az Anyaklubokat? Kik adják bele tudásukat a MoNába? Egyesületünk anyaközösség, anyákkal foglalkozó szakértők hálózata és sikeres anyavállalkozók találkozási helye. 

   A MoNa programokat nők, anyák, anyavállalkozók alkották meg nőknek, anyáknak. Ismerj meg minket!  

   A MoNa egy nemzetközi projektből indult pár éve, mára viszont egy női hálózattá, közösséggé alakult. Nőknek adunk teret, és segítünk anyaköröket létrehozni és 2021-től anyákat támogatunk vállalkozásindításban. Hiszünk a  tudásmegosztásban és a közösségi tanulásban és hogy együtt könnyebb, az anyaság is és a vállalkozás is. 

   A MoNa egy közösségi vállalkozás, egy nonprofit egyesület, egy tér, ahol anyák, anyákon segítenek, ahol kipróbálhatod magad. Csatlakozz te is, ha támogató közegre és extra tudásra, képességekre vágysz.

   KÖVETKEZŐ ONLINE ESEMÉNY

   Ha csak egy-egy esemény érdekel, íratkozz fel a hírekre és küldjük a részleteket!

   Árazási Workshop Anyavállalkozóknak

   Online workshop (4 órás)

   Május 26.  9:00-13:00 (4 óra)
   Az eseményt felvesszük, így ha nem tudsz végig aktívan részt venni, akkor is meg tudod nézni utólag.

   Megvan már a terméked, szolgáltatásod, de nem tudod milyen árat szabj neki? Ne legyél túl drága se túl olcsó és még fenntartható is legyen a vállalkozásod? De hogyan?

   Himer Csilla a kisvállalkozások szakértője megadja a választ!  Gyere el a workshopra és távozz az áraiddal a kezedben!