Árazás Workshop anyavállalkozóknak

4 órás Online Workshop
2022. Május 26. 9:00 – 13:00

 

Hogyan határozd meg szolgáltatásod, terméked árát? Hogyan adj kedvezményt, hogyan tárgyalj viszonteladókkal? Miket kell figyelembe venni az árak meghatározásánál?

Himer Csilla a kis és középvállalkozások szakértője vezet utunkon, hogy megszülethessenek a vállalkozásunk árai.

A 4 órás online workshop alatt megérthetjük hogyan alakítjuk ki az árainkat, hogyan leszünk fenntarthatóak pénzügyileg holnap és hosszútávon. Elkerülhetjük a leggyakoribb hibákat és megértjük a nagyobb összefüggéseket.

 

 

 

 

Fontos infók

  • Mikor?  MÁJUS 26. 9:00 – 13:00
  • Hol? Online, Zoom linket küldünk emailen.
  • Mi kell hozzá? Nem kell előképzettség, sem gyakorlat! Egyedül internetkapcsolat és egy kamera, hogy láthassuk egymást, mert úgy mégiscsak jobb.
  • Jelentkezési határidő: MÁJUS 24. éjfél

és még néhány

  • Felvétel készül, amit megkapsz, így ha lemaradsz, vagy nem tudsz végig ott lenni, akkor sem maradsz le.
  • Prezentációt, otthoni feladatot, használható anyagokat küldünk.
  • A workshop interaktív, praktikus lesz, ígérjük.
  • Csak olyat tanítunk, amit mi magunk is kipróbáltunk és használunk!

Mennyibe kerül?

Az online sűrített tudás,
gyakorlatias képzés és
támogató közösség értéke
sokszor felbecsülhetetlen.

A képzés ára pedig

19,900 Ft

MoNa tagoknak 15% kedvezmény 

A helyek korlátozottak, jelentkezz mihamarabb!
Jelenetkezési határidő Május 24. éjfél

Himer Csilla

pénzügy-kontroller, mikrovállalkozási üzletágvezető, Karson Consulting

Fura allűrjei vannak, mint például a számsorok és számoszlopok közötti kutatás, majd elveszés. Bár állítása szerint ő ilyenkor nyomoz. Ez számára a CSI.
Előző (alkalmazotti) életében több, mint 5 évig dolgozott logisztikusként, ahol a teljes ellátási lánc felügyelete tartozott a feladatkörébe. A logisztika révén került életre szóló kapcsolatba a kontrollinggal.
Már több, mint 5 éve áll a kkv-k rendelkezésére szolgáltatásaival, és elkészít mindent, amihez pénzügyileg csak köze lehet egy vállalkozásnak: üzleti tervet, cashflow-rendszert, folyamatokat vizsgál és optimalizál, rejtett tartalékokat és hibákat, pénzelfolyásokat keres, árakat állapít meg és vizsgál felül, ha úgy hozza a vásárlói igény. Mindig stratégiai megközelítésből. Ebben segíti kontrollingtapasztalata, és mérlegképes könyvelői végzettsége. Ügyfelei között a nulláról induló, kezdő vállalkozástól a milliárdos árbevételű cégekig mindenki megfordult már. Ügyfélkörében a kézműves vállalkozó és a spirituális startup is jól megférnek. Vesszőparipája a hatékonyság és a digitalizáció.

Három gyermeke mellett vált vállalkozóvá. Előbb egyedül építette szakértői státuszát és egyéni vállalkozását, 2020. júniusától pedig a Karson Consulting berkein belül a társas vállalkozást is ízlelgeti.

 Elérhetőségei: