innen indultunk

190 anya, 72 szakember, 5 ország, nemzetközi projekt 2017-től 3 éven át

Támogató közösség

Mi, anyák hívtuk életre

 

ezt a nemzetközi anyaközösséget és szakmai hálózatot, amelyben egymást támogatjuk,

… dúlák, művészet- és természetterapeuták, pszichológusok, anyakörök vezetői, segítők,

… anyák, elsőbabások és sokgyerekesek,

egyedülállók és sokgyerekesek, gyermeket elvesztők, gyermekre várakozók, egészséges és beteg gyermekeket nevelők, túlélők és segítők

… összetalálkozva mind ugyanazokról az élményekről számoltunk be, mérhetetlen örömökről és nem várt magányról, ránkrontó könnyekről és sosem hitt megélésekről, fájdalmakról, egyedüllétről, életről és halálról, szembenézésről, születésről, újjászületésről.

A kezdetek

 

A Mother Nature projekt EU támogatással jött létre 2017-ben, 5 ország 7 civil szervezetének részvételével. A projekt keretében 72 nemzetközi, anyákkal foglalkozó szakemberrel együtt gyűjtöttük össze 190 nő anyasággal kapcsolatos tudását, és erre építettük a MotherNature közösséget.

A MotherNature projekt megálmodója Berecz Ágnes, a Pandora Egyesület vezetője, felnőttnevelési és környezeti nevelés szakember. Bővebben a nemzetközi projektről itt olvashatsz.

Az évek során létrejött egy támogató nemzetközi anyaközösség és szakmai hálózat, amely azért is jött létre, hogy téged támogasson!

MotherNature Kártyacsomag

A 3 éves nemzetközi projekt eredményeként jött létre 5 nyelven a MotherNature kártyacsomag, ami a nők,anyák bölcsességét, útmutatásait, kihívásait és örömeit szedi rendszerbe. A kártyacsomag az Anya Útja elméletre és műhelymunkára épül, amelyet a 72 szakember együtt állított össze a projekt során. Magyarul 2020 végén a támogatásotokkal, közösségi finanszírozásból hoztuk létre.

A kártyák képei a nemzetközi projekt során, csoportos művészeti foglalkozásokon ihletődtek és László Eszter festményei alapján készültek.

 

Így kapcsolódhatsz hozzánk:

Műhelyek, események

Mit tanultál az anyaságod alatt? Milyen mély megtapasztalások, fájdalmas tanításokat kaptál az élettől? Az anyaság kivételes tanulási folyamat, te mit kaptál tőle? A MoNa műhelyeken, eseményeken anyaságunkból és egymástól tanulunk. Új készségeket fejleszthetsz és ismerhetsz fel magadban.
Nézz be hozzánk: Események, Műhelyek.

MotherNature közösség

A MoNa közösség tagjaként támogató közösséget, képzéseket és lehetőségeket kapsz kipróbálni magad, támogatni és támogatottnak lenni más nők által.
Légy MoNa Tag, látogass el egy Segítők Körébe, vagy  tanulj, tapasztald meg saját álmaid megvalósulását, próbáld ki magad a MoNa Inkubátorban. Írj a blogba, vess fel témákat a Facebook közösségben.

MotherNature Kártyacsomag

A varázslatos illusztrációkból álló 42 kártyás kártyacsomag az anyaság örömeit és mélységeit dolgozza fel, útmutatásokkal, iránymutatásokkal. Használhatóak terápiákra, egyéni foglalkozásra.
Közösségi finanszírozásból magyarul is megjelenhetett. Támogasd közösségünket és egy kártyacsomagot küldünk neked. 

 

Jövőképünk

Célunk, hogy ez a közösség összekössön anyákat és szakembereket a világ minden pontján, támogatva, segítve egymást. Nemzetközi projektek, szakmai kapcsolatok jöjjenek létre anyákat segítő szakemberek, szervezetek és anyák között. Hogy tudásunkat a közösbe adva segítsük és támogassuk egymást.
Csatlakozz te is!

írj nekünk és csatlakozz!

MOTHERNATURE-ANYATERMÉSZET EGYESÜLET

Nemzetközi anyaközösség és szakmai hálózat

mothernaturehungary@gmail.com