innen indultunk

190 anya, 72 szakember, 5 ország, nemzetközi projekt 2017-től 3 éven át

Támogató közösség

Mi, anyák hívtuk életre

 

ezt a nemzetközi anyaközösséget és szakmai hálózatot, amelyben egymást támogatjuk,

… dúlák, művészet- és természetterapeuták, pszichológusok, anyakörök vezetői, segítők,

… anyák, elsőbabások és sokgyerekesek,

egyedülállók és sokgyerekesek, gyermeket elvesztők, gyermekre várakozók, egészséges és beteg gyermekeket nevelők, túlélők és segítők

… összetalálkozva mind ugyanazokról az élményekről számoltunk be, mérhetetlen örömökről és nem várt magányról, ránkrontó könnyekről és sosem hitt megélésekről, fájdalmakról, egyedüllétről, életről és halálról, szembenézésről, születésről, újjászületésről.

A kezdetek

 

A Mother Nature projekt EU támogatással jött létre 2017-ben, 5 ország 7 civil szervezetének részvételével. A projekt keretében 72 nemzetközi, anyákkal foglalkozó szakemberrel együtt gyűjtöttük össze 190 nő anyasággal kapcsolatos tudását, és erre építettük a MotherNature közösséget.

A MotherNature projekt megálmodója Berecz Ágnes, a Pandora Egyesület vezetője, felnőttnevelési és környezeti nevelés szakember. Bővebben a nemzetközi projektről itt olvashatsz.

Az évek során létrejött egy támogató nemzetközi anyaközösség és szakmai hálózat, amely azért is jött létre, hogy téged támogasson!

MotherNature Kártyacsomag

A 3 éves nemzetközi projekt eredményeként jött létre 5 nyelven a MotherNature kártyacsomag, ami a nők,anyák bölcsességét, útmutatásait, kihívásait és örömeit szedi rendszerbe. A kártyacsomag az Anya Útja elméletre és műhelymunkára épül, amelyet a 72 szakember együtt állított össze a projekt során. Magyarul 2020 végén a támogatásotokkal, közösségi finanszírozásból hoztuk létre.

A kártyák képei a nemzetközi projekt során, csoportos művészeti foglalkozásokon ihletődtek és László Eszter festményei alapján készültek.

 A kártyák már nem kaphatóak.

Érdekel a MoNa közösség? Iratkozz fel!

MotherNature-Anyatermészet Egyesület

Nemzetközi anyaközösség és szakértői hálózat

hello@anyatermeszet.hu