Változás

Közlemény

Érzed, hogy ezek az évek milyen erősen átváltoztatóak? 

Mi is folyamatosan változunk…

Ami állandó és örök: az Anyatermészet Egyesület, a “MoNa” egy megtartó, egymást támogató, ítélkezésmentes női közösség, aminek célja, hogy a nők, anyák egy kiteljesedett, önazonos és boldog élet élhessenek, egészségben, bőségben a természet ritmusára hangolódva. 

 

Ami változott, hogy Berecz Ági kilépett az Anyatermészet Egyesületből,  szétváltak az útjaink, ő a Pandora Egyesület égisze alatt tevékenykedik tovább és vezeti a Mother Nature Projekt 2. nevű programot, ami a Pandora egyesület és partnereinek projektje. Ebben a projektben a mi egyesületünk, az Anyatermészet Egyesület, a Mona nem vesz részt.

A MoNa célja, a nők és közösségeik megerősítése, egymás támogatása az egyén fejlődésben, a közösségi formákban megerősödni és egymásra találni, társulni és összefogni mindezt úgy, ahogyan a természet is teszi: végtelen odafigyeléssel, odafordulással, egyenrangú partnerként, mérhetetlenül értékelve egymást és a sokszínűségünket.

A MoNa az anyasággal indult és annak elementáris erejű változásával, ahol befogadással, elfogadással és egyéni fejlődéssel magát a változást tesszük sajátunkká, éljük meg annak minden nehézségét és érlelő erejét 

A MoNa ma már nem csak az anyaság belső változásairól szól!

Ma már a női életszakaszokban történő változásokról és azoknak a nőknek az erejéről, történeteiről, akik által inspirálódunk; az összefogás erejéről és a női közösségben rejlő hatalmas lehetőségekről.

A MoNa változik, mi is, mint mindannyian változunk.

Kövesd az utat, járj velünk! 

Add a kezed, gyere velünk erre az inspiráló utazásra!

A tavaszi ruhánkat nemsokára felöltjük és megmutatjuk mindazt, amivé az elmúlt télen vált a MoNa mag… 

 

2023-tól nem csak az anyasággal, de a női életszakaszok támogatásával és közösségek támogatásával foglalkozunk. Az Anyatermészet kártyákat ettől az évtől már nem forgalmazzuk, az online anyaköröket, anyakörvezetői képzéseket jelenleg nem tartunk, Az alkotói szabadság idejében a figyelmünket szőttesünk elkészítésére fordítjuk, hogy teljes szépségében tudjuk Neked megmutatni.

 

Hogy mivel jövünk? 

Hamarosan újjászületünk…

Hogy mivé? Nemsoráka kiderül… 🙂  

Egyesületünk hivatalos neve:

MotherNature-Anyatermészet Egyesület, honlapunk: anyatermeszet.hu
A szervezet rövidített neve: MoNa Anyatermészet Egyesület.

Egyesületünk a Mother Nature nemzetközi projektből (2017) jött létre 2020-ban, de jelenleg semmilyen módon nem közreműködik a Mother Nature 2 (MotherNature-Földanyák, Anya Útja) projektben.