MoNa Közösség

MotherNature Támogató Tagként lehetőséged van aktívan részt venni a közösségben!

Mit kínál a MotherNature?

 

A MoNa egy tér, egy hely, ahol támogatásra és magadra találhatsz.
Miket szervezünk?

  • Anyasági Közös tereket, ahol tematikus körökben beszélgetünk az anyaságunkról, megéléseinkről, fájdalmainkról. Ahol közösségre találsz és ahol anyaként jól érezd magad, kiöntheted a szíved. 
  • Új utakat keresel, új képességeket ismernél meg, a magadban rejlő tudást felszínre hoznád, valami újba kezdenél? Erre születtek a Műhelyek, ahol új dolgokat tanulhatsz és szakmai tudásodat megoszthatod másokkal. Tanuljunk egymástól, egymás segítségével!
  • Kipróbálnád magad egy új területen? Neked jött létre a MoNa Inkubátor! Az Inkubátor egy hely, ahová elhozhatod a tervezett programod, ahol támogatást, segítséget kapsz. A MoNa Egyesületen belül akár meg is valósíthatod.

 

Anyaságunk közös terei

hogy tudd, nem vagy egyedül

 

Anyaságunk élményei, témái, kihívásai kerülnek előtérbe az Anyasági Közösségi tereken, ahol a MotherNature kártyákat is használva a tematikusan beszéljük körül a témákat.

  • Online Anyaklub kéthetente (ingyenes, bárki számára nyitott)
  • Alkalmankénti események, például a NANE-val közösen szervezett beszélgetés a párkapcsolati erőszak témájában, a 16 Akciónapon. (ingyenes, bárki számára nyitott)
  • Élő eseményeket is szervezünk, amint lehetséges, találkozókat, pikniket, közös hétvégéket, kirándulásokat.
    Jelentkezz ezekre az eseményekre a Műhelyek fülön vagy a Facebook eseménynél.

 

 

Műhelyek

hogy kompetenciáidat felismerd magadban

 

A MoNa műhelyeken, workshopokon a MoNa tagok osztják meg tudásukat, tapasztalatukat különböző szakmai témákban. Hogyan kell anyaklubot szervezni, online facilitálni, hogyan szerezzünk ügyfeleket, klienseket, követőket? Anyaként hogyan kezdjünk neki a vállalkozásnak? Hogyan térjünk vissza a munka világába? Hogyan fordítsuk anyaságunk alatt megszerzett képességeinket munkaerőpiaci kompetenciákká?

MoNa Inkubátor

hogy elindulhass a saját utadon

 

Az Inkubátort azért hoztuk létre, hogy biztonságos közegben kipróbálhasd magad!

  • Mentorálás: MoNa tagként lehetőséged van a műhelyek után mentorálásban részt venni, a MoNán belül gyakorlatot szerezni, akár online facilitálásban, akár kártyákkal való munkában, akár marketingben. A mentorálási feltételeket az adott műhelynél ismerheted meg. (Csak MoNa tagoknak elérhető.)
  • Inkubátor: Az Inkubátor egy olyan hely, ahová behozhatod az ötleted, programod, vállalkozásod mielőtt elindítanád, ahol egymást támogatjuk tanácsokkal, szakmai segítségnyújtással. Arra is van lehetőséged, hogy a MoNa szervezetén belül hozd létre először az eseményed, programod. Az Inkubátor csak olyan MoNa tagoknak elérhető, aki már vett részt Műhelyen. Ha érdekel, írj a mothernaturehungary@gmail.com-ra. Az Inkubátor tagjainként havonta egyszer találkozunk online.

Anyaközösség és szakmai hálózat

Csatlakozz a közösséghez!

Ha szívesen tartoznál egy nemzetközi, dinamikusan fejlődő női közösségbe, ahol megoszthatod tudásodat és segítséget, támogatást kapsz, ahol együtt dolgozunk azon, hogy támogató módszereket, eszközöket, teret és lehetőségeket hozzunk létre a nőknek és anyáknak.

 

Közösséget kapni

Online és személyes Anyaklubok
Anyaklub Piknikekek, találkozók

Új dolgokat tanulni, tanítani

Lehetőséged van résztvenni MotherNature műhelyeken,  online előadásokon, találkozókon,
önismeret, nőiség, anyaság témáiban.

Előadásokat tartani, másokat támogatni, tudásod átadni.
Online közösség kiépítésében, fejlesztésében részt venni

Nemzetközi kitekintést kapni

MotherNature nemzetközi és hazai projektekben részt venni. Műhelyekbe, projektekbe való bekapcsolódásba lehetőség és bekapcsolódni a nemzetközi mozgalom fejlesztésébe

Lehetőséget

Tagként kedvezményekhez juthatsz MotherNature rendezvényekek.  Az Inkubátorban saját programokat szervezhetsz.

Szakmai körökben kapcsolatokat, hírnevet szerezni

Légy tagja a közöségnek!

Partnerként és Tagként is részt vehetsz a munkában, ezügyben keress minket e-mailen: mothernaturehungary@gmail.com

Partnerként is van lehetőséged csatlakozni, ezügyben is írj e-mailt.