Női kihívások

Társak és támogatás

 

Úgy érzed, mintha az egész életed egy folyamatos változás lenne? Folyamatosan változik a világ kívül, de belül is ciklikusan változol? Nehezen érted meg a belső változásaidat?

Online női tereink olyan témáknak adnak teret, amelyek minket nőként érdekelnek, a változás, a kiteljesedés, az idősödés, a különböző társadalmi szerepek, amelyekben megfelelni vágyunk.

 

 

Mi, nők – blog

Inspiráló női történetek

 

Az elmúlt 3 évben fantasztikus nőkkel volt lehetőségünk összeismerkedni. Az ő történeteiket próbáljuk összegyűjteni és közreadni neked. A gondolataik, motivációjuk, munkásságuk sokszor megrendítő, de annál inkább motiváló is számunkra. Reméljük neked is az lesz.

Videónaplóinkat a nemzetközi projektekről, beköszönéseket, beszámolókat, gondolatokat, könyvajánlókat és női élettörténeteket mind megtalálsz majd itt.

Női Kör

A MoNappali egy olnyan online női kör, amely azért jöttek létre, hogy támogassuk egymást női létünk kihívásaiban. Hogy tudd, sosem vagy egyedül!
Személyes és online programokban  is várunk.

Női vállalkozók

Új hivatást keresel, kiteljesednél, tanulnál? A MoNa Női és Anyavállalkozói kör segít elindulni az új utakon. Képzések, tapasztalatcserék, jó példák, közösségi tanulás.

 

Képzések

Szeretnél női kört, anyakört alapítani, közösséget alapítanál, civil szervezetet, vagy társadalmi vállalkozást? Pillants bele hazai és nemzetközi képzéseinkbe, mentorálási lehetőségekben, workshopokba!

 

MoNa Nappali – MoNappali

A Te Nappalid – ingyenes, online női tér

Mi a MoNa Nappali?
Egy olyan online tér, ami a mi közös nappalink, ahol összejövünk nők, anyák, és olyan témákról osztjuk meg érzéseinket, gondolatainkat, amelyek foglalkoztatnak.

Havonta, tematikus, ingyenes, online beszéltetéseknek adunk teret témákban, amelyek érdekelnek minket.

Gyere, nézz be, ismerkedjünk meg és melegedjünk együtt a nappalink tüze mellett, egy női körben.