A MotherNature Anyatermészet Kártyacsomag szerzői jogairól és nyilvános használatáról

Az Anyatermészet Kártyacsomag képi és tartalmi elemei eredeti jellegüknél fogva szerzői jogvédelem alatt állnak. A szerzői jogok közös műként a kártyacsomag alkotóit illetik, akik név szerint: Berecz Ági, Jana Lemke, Lara Kastelic, László Eszter, Looby Macnamara, Sara Galeotti és Valentina Cifarelli. 

A kártyacsomag tartalmi vagy képi elemeinek többszörözése, bármilyen jellegű másolása, képfelvétel készítése, szkennelése, online tárhelyre való feltöltése, fizikai vagy online terjesztése, átdolgozása, illetve a nyilvánossághoz közvetítése élő vagy online környezetben (beleértve letöltés vagy befotózás utáni megosztása online felületeken), kizárólag a szerzők engedélyével lehetséges. A tartalmi vagy képi elemek engedély nélküli felhasználása egészben vagy azonosítható részekben (ingyenesen is) szerzői jogsértés fogalma alá esik. Ezért kérünk, ezt ne tedd.

Hogyan használhatod az AnyaTermészet Kártyacsomag tartalmi és képi elemeit:

A kártyacsomag tartalmi és képi elemeinek használata ismeretterjesztő eladás, oktatás céljára engedély kérése nélkül, az Anyatermészet Kártyacsomag és a szerzők neveinek megjelölésével lehetséges. Nyilvánosság esetén az előadásokon való megjelenítés engedélyköteles.

Ha a kártyacsomagot anyáknak kínált egyéni vagy csoportfoglalkozáshoz használnád, illetve blogbejegyzés, ajánlás, szakmai program, előadás vagy más online vagy offline tartalom/program keretében megemlítenéd, kérünk, a mellékelt AnyaTermészet Kommunikációs Csomag elemeit használd, illetve tüntesd fel a következő megnevezést: “AnyaTermészet Kártyacsomag, https://anyatermeszet.hu”. 

A kártyákról az általunk készített, vízjeles képek felhasználhatóak nyilvánosan is. Ezeket keresd a Facebook oldalunkon és Facebook csoportunkban.

Bármilyen egyéb esetben kérlek kérdezz meg bennünket, írj a mothernaturehungary@gmail.com e-mail címre.

Köszönettel:

A szerzők