Történetmesélés mesterfokon

Avagy mit és hogyan mesélj el az érdeklődőknek, hogy követőkké váljanak

Online Szakmai Előadás
Február 10. 9:00-11:00

 

Blanka háromgyerekes anyuka, aki anyaközösséget álmodott, alakított, fejlesztett, majd saját programsorozatot alakított ki nagy sikerrel. Tudása önfejlesztésből és folyamatos tanulásból, kísérletezésből, és önreflexióból épült. Pár éve összegezve tudását új utat választott magának, szövegíró lett, ezen új vállalkozásának felépítésébe ugyanazzal a végtelen lelkesedéssel vágott, amely hamar meghozta a sikert neki itt is.
Nem volt kérdés, hogy Blankát hívjuk el a történetmesélésről előadni, hiszen ebben annyira kimagaslóan erős, hogy minden felületen, akár saját oldalain, akár másokén is szórakoztató és megható történetei igazi kapcsolódásokat hoznak létre, érzéseket, amelyekben önmagunkra ismerhetünk.

Tanuljuk meg tőle, hogyan kell így mesélni, szívtől szívig, őszintén, önmagunkat adva mégis kapcsolódva.

 

 

 

Blanka 2 órás online workshopján saját példákat és trükköket hoz arra, mit is jelent a történetmesélés. Most is lesz interaktív feladat és előadás is és kérdésekre is lesz lehetőség.

Fontos infók

  • Mikor?  FEBRUÁR 10. 9:00 – 11:00
  • Hol? Online, Zoom linket küldünk emailen.
  • Mi kell hozzá? Nem kell előképzettség, sem gyakorlat! Egyedül internetkapcsolat és egy kamera, hogy láthassuk egymást, mert úgy mégiscsak jobb.
  • Jelentkezési határidő: FEBRUÁR 8. éjfél

és még néhány

  • Felvétel készül, amit megkapsz, így ha lemaradsz, vagy nem tudsz végig ott lenni, akkor sem maradsz le.
  • Prezentációt, otthoni feladatot, használható anyagokat küldünk.
  • A workshop interaktív, praktikus lesz, ígérjük.
  • Csak olyat tanítunk, amit mi magunk is kipróbáltunk és használunk!

Mennyibe kerül?

Az online sűrített tudás,
gyakorlatias képzés és
támogató közösség értéke
sokszor felbecsülhetetlen.

Az előadás ára pedig

9,900 Ft

MoNa tagoknak 15% kedvezmény 

A helyek korlátozottak, jelentkezz mihamarabb!
Jelenetkezési határidő FEBRUÁR 8. éjfél

Szia!

Kustár Blanka vagyok, eredetileg tanár voltam, később kézműves (horgolás és textil témában), majd közösségfejlesztő (az Anyahajó Anyaközpont alapítója és vezetője, a Családmenedzsment program anyja) lettem.
Ja, és van még 3 gyerekem is…
A hatékony kommunikációs eszközöket ezeken a terepeken kezdtem kipróbálni. (Van ami bevált, és van, amiről még mindig sokat kell tanulnom.)
Vállalkozásomban, a KontentKonyhában marketing szövegírással és a webes tartalomkészítés oktatásával foglalkozom. Kedvenc témám az üzleti történetmesélés, erről fogok a MoNa Vállalkozás Születik! program Második Trimeszterében tartott előadásomon beszélni.
Ha érdekel, hogy mit és hogyan mesélj el az érdeklődőknek, hogy követőiddé váljanak, találkozzunk február 10-én!

Kustár Blanka

Szövegíró, közösségfejlesztő, családmenedzser vagyok. KontentKonyhámban szövegírással és a webes tartalomkészítés oktatásával foglalkozom. Kedvenc témám az üzleti történetmesélés, e köré szervezem workshopjaim többségét, ennek közösségi tanulmányozásához hoztam létre a Történetek konyhanyelven csoportot.
Blankáról többet itt tudhatsz meg.