Nők a változásban 

MoNappali – Online beszélgetőkör 

2023.05.05. 18:00-19:30

Női létünk egyrészt folyamatos élményekből, másrészt egymástól egészen különálló, korhoz, életciklusokhoz kötött szakaszokból áll. Mi történik az egyes ciklusok lezárásai és az újabb életszakasz közötti átalakulás, változás időszakában?

Mi az a pillanat az egyes ciklusok között, mikor a “Nagy Átváltoztató” ajtaja megnyílik? Milyen érzések társulnak ehhez a különleges létállapothoz? Hol van a megtartó erő és miben találunk kapaszkodókat mikor minden megváltozik bennünk-körülöttünk?

Mi támogatja az új helyzethez való rugalmas alkalmazkodást? Hogyan oldódik fel az önfeladás és az irányítás ellentmondása ismeretlen utakra való lépesekor? Hogyan éljük meg mi nők ezeknek a változásoknak a szabadságát?

 

MoNa Nappali – MoNappali

A Te Nappalid – ingyenes, online női tér

Mi a MoNa Nappali?
Egy olyan online tér, ami a mi közös nappalink, ahol összejövünk nők, anyák, és olyan témákról osztjuk meg érzéseinket, gondolatainkat, amelyek foglalkoztatnak.

Havonta, tematikus, ingyenes, online beszéltetéseknek adunk teret témákban, amelyek érdekelnek minket.

Gyere, nézz be, ismerkedjünk meg és melegedjünk együtt a nappalink tüze mellett, egy női körben.

 

 

Mikor, hol?

  • 2023. május 5. 18:00 – 19:30
  • Téma: Női változások, nők a változásban

  • Hol? Online, Zoom linket küldünk emailen.
  • Hogyan?  Az alkalmak ingyenesek, de amennyiben úgy érzed hasznos volt számodra, örülünk, ha adományfelajánlást teszel.
  • Idő: kérjük időben érkezz az online alkalmakra.
  • Tér: Nyugodtan érezd magad otthon, mint a saját nappalidban 🙂

Hogyan?

Az online női csoport saját megéléseken, a történeteink, gondolataink elmesélésén keresztül támogatja a személyes folyamatok megértését, átkeretezését, a fejlődést. A kör nyitott.
Az egyenrangú, nő-társi kapcsolódás biztonságára, a tér megtartására a MoNa női-anyakör vezetői ügyelnek.
A csoport célja nem terápiás jellegű, nem történik lelki-testi egészséggel kapcsolatos tanácsadás; a részvétel saját felelősségre történik. Az egyes alkalmakról nem készül felvétel, csak élőben követhető aktív résztvevőként, a csatlakozáshoz Zoom alkalmazás szükséges.

Íratkozz fel az online eseményekre!

Minden hónapban, tematikusan szervezetünk MoNappalit.

Első alkalom:
Dömösi Emesével
2023.05.05. 18:00-19:30

Tarts velünk, hogy Te is, mint ahogy a fény változhass és újjászülethess.
Haladjunk együtt, egy támogató és ítélkezésmentes női körben, hogy energiát adjunk mindannak, amire a természetes változásunk lehetőséget ad, és amire a lelkünk mélyén leginkább megélni vágyunk.

Az esemény ingyenes, kérlek íratkozz fel a Zoom linkért.