Palántázó Webinar, a Nagy Szüret

Ingyenes, egész napos online eseménysorozat

anyavállalkozóknak, női vállalkozóknak, kezdőknek és újrakezdőknek

2022.június 18. 9:00 – 16:00

 

Vállalkoznál, de nem tudod hogyan indulj el? Anyaként ráeszméltél, hogy mégsem mennél vissza a korábbi munkahelyedre, hogy már nem tölt el örömmel, és nem is illeszkedik a kisgyerekes új életedhez?

Női vállalkozóként nem érzed adaptálhatónak a férfi vállalkozók által kínált megoldásokat?  Életidegenek és kellemetlenek az ő üzleti megoldásaik?

Te női vállalkozást építenél, önazonosat, amelybe szíved-lelked beleteheted, amelyből meg is élhetsz, de mégsem kell olyat és úgy tenned, amit nem szeretnél?

A MoNa ilyen nők közössége

Sikeres, önazonos vállalkozónőké és vállalkozáson gondolkodóké.

Iratkozz fel a Webinárra, és nézz be hozzánk. Sikeres női vállalkozók osztják meg tudásuk, tapasztalatuk, kisgyerekek mellett, éjszaka és a játszótéren született álmokból valóra vált vállalkozások!

6 sikeres vállalkozónő

osztja meg velünk tudását, sikereinek kulcsát arról, hogyan lehet anyaként vállalkozni? Hogyan menedzseljük az időnket, mikor abból van a legkevesebb? Hogyan prioritizáljunk? Mit tudok hasznosítani az eddig tanultakból?

 

 

 

Az egész napos ingyenes webináron…

 

betekintést nyerhetsz a sikeres női vállalkozói gondolkodásba, abba, hogyan adaptáljuk mi, nők, anyák nap mint nap sikeres vállalkozássá azokat a rejtett képességeinket, amelyeket női létünk és anyaságunk során megszereztünk.
Megismerhetsz női vállalkozói sorsokat és életutakat, nőket, akik  úgy tudtak vállalkozni, hogy minden pillanatban önmaguk maradjanak és még élvezzék is.

 

Iratkozz fel a webinárra itt:

JÚNIUS 18. 9:00 – 16:00

Miről lesz szó?

 

Időmenedzsmentről, vállalkozás indításról, vállalkozás fejlesztésről, új piac nyitásáról, termékfejlesztésről, szolgáltatások kialakításáról. De versenyről, időről, társakról is.

Hogyan vállalkozunk mi, nők, levesfőzés közben, mi, anyák, játszótéren tervezve, hogyan találjuk meg a hangunk, az álmunk és hogyan váltjuk mindezt valóra.

Mindannyiunknak ugyanazok a kihívásaink vannak, de van, aki már kipróbált, kifejlesztett trükköket, módszereket, vannak, akik már találtak megoldást. Ezeket osztjuk most meg veled.

Vendégeink, előadások

Dömösi Emese

kreatív vállalkozó, kézműves, az amerikai piacon nevet szerzett, online boltot működtető vállalkozónő, a LaLoba Studio megálmodója, ahol egyedi szuperhősnő babáit készíti, amik nem csak minőségi babák, de erővel, bátorsággal és hittel is felruházzák a kislányokat.
Adja, amit ő nem kapott.

Te hogyan tűnsz ki a versenyből? 5 lépés a siker felé (előadás)

Emese előadásából megtudhatjuk, hogyan nyitotta meg online boltját egy idegen kontinensen, egy olyan országban, ahol még sosem járt, egy olyan közönségnek, akiket nem ismert. Hogyan lépett be az amerikai piacra szuperhősnő babáival miközben egy határmenti kis magyar falu utolsó utcájának vályogházában, a kemencepadkán ülve szoptatta kislányát.

Oberling Léna

tisztaság nagykövet, aki Németországban épített takarítási vállalkozást, majd itthon továbbfeljesztette. Léna a saját kihívásait fordította hasznára, a hozott, rosszul működő családi mintáit alakította módszertanná, melyekkel ő is hosszú éveken át küzdött. Sikeres vállalkzása önismeretből és sok emberismeretből építkezik.

Mániából vállalkozás - az önismeret útján (interjú)

Az interjúból megismerhetjük azt az önismereti utat, amelyet Léna bejárt a felismerésig, hogy  a tisztaságmániája nem is mánia hanem erősség és hasznára lehet másoknak is. Az is kiderül, hogy hogyan épített ebből sikeres vállalkozást, két országban is.

C. Szabó Helga

időmenedzser, business coach, lakberendező, könyvíró. Ikergyerekei szorították rá, hogy az idővel komolyabban foglalkozzon, hogy módszereket gyűjtsön és próbáljon ki, hogy a lehető legkevesebb időből a legtöbbet tudja kihozni. Könyvet írt az anyáknak. Saját kihívásaiból új utakat teremtett magának és másoknak is. 

Hatékonyság vállalkozóként, anyaként

Hatékonyság anyaként és vállalkozóként arra, hogy hogyan lehetséges ez ad tippeket és ötleteket C. Szabó Helga.  Emellett megismerhetjük majd a sokrétű tevékenysége (lakberendező, író, újságíró, vállalkozó, családanya) mögött álló nőt is. Hogyan egyeztethető össze hatékonyan ennyi szerep, erről is lesz majd szó az előadás során.  

Fontos számunkra, hogy a vidékenen élő nők több teret kapjanak, így Kerekasztal vendégeink egyik fontos közös pontja, hogy nem a fővárosban élnek és tevékenykednek.

A részletes program

9:00-9:15 Palántázó Program bemutatása

9:15 – 10:15 Oberling Léna – Mániából vállalkozás-az önismeret útján (Interjú)

10:15 – 10:30 Szünet

10:30 – 11:30 Anyaság és a szupererő – mit tanultál az anyaságból, amit a vállalkozásodban is kamatoztathatsz (Kerekasztal beszélgetés) Vendégek: Ryszka Nóra (MUM Park), Asztalosné Gazsy Vera (BarZak),  Imre-Szabó Kata (Extrairoda)

11:30 – 12:10 Ebédszünet

12:10-13:10  Te hogyan tűnsz ki a versenyből? 5 lépés a siker felé az Etsy-n és más nemzetközi online kézműves piacokon, Dömösi Emese (Előadás)

13:10 – 14:10 C. Szabó Helga Hatékonyság vállalkozóként, anyaként lehetséges!

14:15 – 14:50  Palántázók bemutatkozása

14:60 – 15:20 Networking, kapcsolódás (interaktív)

15:20 – 16:00 Zárókör

Kerekasztal vendégeink

Asztalosné Gazsy Veronika

szenvedélyes vállalkozónő, 3 gyerek anyukája, szerelme, szenvedélye a vállalkozása, a BarZak Szőnyegmosó, amelyet folyamatosan fejleszt. Neves, sikeres vállalkozó, aki folyamatosan azon gondolkodik hogyan lehetne még jobb. Makó

https://szonyegmoso.hu/

Imre-Szabó Kata

professzionális virtuális asszisztensként indult, ma pedig már több nőnek is ad munkát, online irodájukból a közösség erejének fontosságáról tesz tanúbizonyságot.  Két kislány anyukája, Bátorterenyéről.

https://extrairoda.hu/

Ryszka Nóri

szervezetfejlesztő, a MUM Park Egyesület alapítója, kommunikátor, közgazdász, jógatanár, úttörő, anyuka és hippi – mondja magáról. A MUM Park anyákat támogató online magazin, szolgáltatásgyűjtő oldal, közösségi tér és innovatív vállalkozás megálmodója.
mumpark.hu 

Fontos infók

  • Mikor?  JÚNIUS 18. 9:00 – 16:00
  • Hol? Online, Zoom linket küldünk emailen.
  • Mi kell hozzá? Nem kell előképzettség, sem gyakorlat! Egyedül internetkapcsolat. Telefonról is nézhetsz, hallgathatsz minket, de gépen egyszerűbb.
  • Jelentkezési határidő: JÚNIUS 16. éjfél

és még néhány

  • Lesz lehetőség ismerkedni, network-ölni.
  • A webinár néha interaktív is lesz, praktikus is, nem csak előadás, ne lepődj meg!
  • Csak olyat tanítunk, amit mi magunk is kipróbáltunk és használunk!

Miért Nagy Szüret?

 

Mert bemutatkoznak a Palántázók is, azok a  vállalkozást indító bátor nők, anyák, akik 9 hónapig egy tápláló, erősítő, tudással gazdagító folyamaton mentek keresztül velünk, a MoNa Palántázó, Vállalkozónő születik! Programon keresztül. Bemutatják vállalkozásukat és a folyamatot, amelyen keresztül hordozták, nevelték, fejlesztették magukban az álmukat, a vállalkozásukat, hogy megszülethessen.