Anyaközösség és szakmai hálózat

Ismerd meg tagjaink és partnereink

Ismerd meg az Egyesületünk tagjait és partnereit. Kapcsolódj te is! Légy tagja a nemzetközi hálózatnak és anyaközösségnek. Ismerkedj meg velünk rendezvényeinken, nyílt napjainkon, csatlakozz hozzánk!
Nézd meg, milyen előnyökkel jár a Hálózati tagság!

Együtt Születünk

Perinatális programok

Együtt Születünk Programot Bakonyi Márti és Entz Sarolta alapította 2018-ban. A Programban dolgozó munkacsoportot azzal a céllal hoztuk létre, hogy a perinatális  (szülés-születés körüli) időszakkal foglalkozó workshop sorozatokat tartsunk gimnazistáknak, fiatal felnőtteknek, gyermekvárás előtt állóknak, várandósoknak és párjaiknak, illetve azoknak, akiknek 0-6 hónapos gyermekük van. Ezen kívül tartunk személyes perinatális tanácsadást is.
Itt megtalálsz bennünket:

Partnerként nemzetközi együttműködésben szeretnénk részt venni.

 

Szluka Orsi

Szülő/csecsemő konzulens, pszichológus

Az alábbi területek állnak az érdeklődésem fókuszában: szülővá válás útja, kérdései, szülővé válás, szülőség megélése sajátos nevelési igényű gyermek esetén, szülői önbizalom megerősítése, bizonytalanságok a gyermekneveléssel kapcsolatban, csecsemő- és kisgyermekkori regulációs zavarok: krónikus sírás, nehézségek a táplálás, evés, alvás területén, dacos viselkedés, szobatisztaság kérdései, intézményi beszoktatás, testvérféltékenység, kérdések az egyes életkori sajátosságokkal kapcsolatban, viselkedésproblémák, magatartási nehézségek.

Szeretettel várom a fentebbi nehézségekkel szembenéző családokat!

Irsik Niki

Webdesigner

Irsik Nikoletta vagyok, egy elsős kislány anyukája és waldorfos szülő. Több dologgal is foglalkoztam az elmúlt években: asztrológia, pránanadi, iskola alapítása.

Jelenleg webdesignerként dolgozom. Nagy öröm számomra, ha segíthetek egy vágyott honlap elkészítésében. Emellett szeretem ebben a munkában azt, hogy mivel én osztom be az időmet, így összeegyeztethetem a teendőimet az anyasággal is.

„Nikinek köszönhetjük az anyatermeszet.hu weboldalunkat, amit lelkesedéssel, és odaadással, remek kivitelezéssel készített el nekünk önkéntesként. Nagy hála és köszönet Niki!  „
A MotherNature Csapata

Csizmazia Gabriella

Természetgyógyász, Alternatív mozgás- és masszázsterapeuta

Craniosacralis biodinamikai kezelések és Bach virágterápia révén segítem és támogatom Nőtársaimat legyen szó akár fizikális, akár lelki panaszokról. Holisztikus megközelítésben foglalkozom mozgásszervi problémákkal (derék-, hát- vagy nyakfájás, isiász, lumbágó, stb), gerincpanaszokkal és bármilyen testi fájdalommal. Kedvenc szakterületem a stresszkezelés, migrén és fejfájás valamint a kimerültség, krónikus fáradtság és alvásproblémák kezelése.

2 gyermek édesanyja vagyok, waldorfos szülő. 2008 óta, az első gyermekem születése óta érzem hivatásomnak, feladatomnak a nők támogatását, melynek kereteit folyamatosan bővítem: legújabban női körök szerezésével, vezetésével.

Balla-Fodor Emőke

Dúla

Balla-Fodor Emőke vagyok. Két kisgyermek anyukája és párja a férjemnek. (S mint pár előttem szóló magam is waldorfos szülő. ) A vulkanológia és oktatás világából csábított el a dúlaság, amire nem csak hivatásként, de egyfajta életszemléletként is tekintek.

Dúlaként elfogadással, szeretettel kísérem a hozzám fordulókat a várandósságuk, szülésük alatt, a szülővé válásuk során. Ebben a nagy átalakulásban mindenki megtapasztalhat krízist és katarzist – és a Mother Nature kártyákat megpillantva ezek a pillanatok köszöntek számomra vissza. Remélem a munkám során legalább annyira gazdagítok velük másokat, ahogyan engem elvarázsoltak és azonnal berántottak az “érzékek” világába.

 

Perinatus Alapítvány – A születés testi-lelki egészségéért

 

A Perinatus Alapítvány 2007-ben jött létre. Ez egy szakmai szervezet, mentálhigiénés műhely, amelynek tagjai lelki segítséget nyújtanak családoknak a perinatális időszakban és képzéseket tartanak szülés körül dolgozó szakembereknek a perinatális pszichológia témaköreiben. Munkatársai gyermek és felnőtt pszichológusok, mentálhigiénés szakemberek, perinatális szaktanácsadók, szülő-csecsemő konzulensek, pár- és családterapeuták. Célcsoportunk elsősorban családok, akik a perinatális időszakban járnak, másrészt szakemberek, akik a szülés körüli időszakban támogatják a családokat (védőnők, szülésznők, pszichológusok, szülészorvosok, gyermekorvosok, dúlák stb.). A szervezetünk erős tudásbázissal rendelkezik a perinatális pszichológia terén, valamint hazai és nemzetközi kapcsolatrendszerrel a társszakmák képviselőivel. A kapcsolódásokban rendszeresen megtapasztaljuk a kölcsönös növekedés, gazdagodás jótékony hatásait. Gyenge pontjainkat a kommunikációban és a forrásteremtésben tudnánk megragadni.

 

Herczegh Katalin

Hawaii Lomilomi és Ringatómasszőr

A Lomilomi masszázst az anyatermészet energiái inspirálták, míg a Ringatás a legelemibb élmény ami bennünket érhet, már az anyaméhben is ez az első dolgok egyike, amit megtapasztalhatunk. Mivel mindkét módszer a folyamatos áramlással, flow-val dolgozik, a Ringatás és a Lomi is egyaránt alkalmas pihenésre, felfrissülésre, relaxálásra, „én-időzésre”, de a belső gyermek szeretgetésében, önismereti utad kísérésében, korábbi élmények, traumák feldolgozásában is segítségedre lehet.
Az érintésen keresztül a lelked kap masszázst.

Elérhetőségem:

Kustár Blanka

szövegíró, közösségfejlesztő, családmenedzser

Kustár Blanka vagyok, KontentKonyhámban szövegírással és a webes tartalomkészítés oktatásával foglalkozom. Kedvenc témám az üzleti történetmesélés, e köré szervezem workshopjaim többségét, ennek közösségi tanulmányozásához hoztam létre a Történetek konyhanyelven csoportot. 

Bloggerként családmenedzsment-témájú cikkeket írok, tanulmányokat állítok össze gyerekneveléssel foglalkozó portálok számára, a KontentKonyhában pedig ízes és élvezettel fogyasztható marketing szövegeket készítek. Olyanokat, amik összehozzák az embereket. Olyanokat, amik tanítanak valamit. És persze olyanokat, amik eladni szeretnének. Megbízóim ritmusához és stílusához igazodom. A közös munka során abban támogatom őket, hogy vállalkozásuk készülő szövegei stratégiát kövessenek és valódi értéket, őszinte üzeneteket közvetítsenek. Az erőszakmentes marketingben, a sablonmentes webszövegekben, az önazonos vállalkozásokban hiszek. 

Központi szerepet töltenek be életemben a közösségek. Korábban az Anyahajó Anyaközpont közösségfejlesztőjeként és a Családmenedzsment program megalkotójaként anyacsoportok vezetésével foglalkoztam, most élet-üzlet-ötlet tér címmel vállalkozónői reggeliket szervezek a Dél-Pesten. 

MoNa-partnerként fontos számomra, hogy aktív támogatója legyek női körök működésének, és hogy tapasztalataimmal és tudásommal segítsem az anya-vállalkozók fejlődését.

Elérhetőség:

Stegena Kitti

dúla, kismama jógaoktató, masszőr

Stegena Kitti vagyok. Nő, anya és társ. Dúla, kismama jógaoktató, ayurvédikus masszőr és babamasszázs oktató. És a felsorolás biztos folytatódni fog, mert a szülés-születés csodája lenyűgöz és még több megismerésre, tudásra ösztönöz. Évtizedes önismereti út és önfejlesztés előzte meg anyává válásomat, végül 42 évesen. Számomra ez a kiteljesedést jelenti, női életutam megkoronázását és a teljes boldogságot.
Dúlaként támogató jelenléttel és elfogadással, a női kör megtartó közegében kísérem a kismamákat. Célom, hogy jógával és masszázzsal, valamint tudatos és örömteli felkészítéssel, félelmeik oldásával, önmagukba vetett hitük és erejük megerősítésével támogassam őket édesanyává válásuk útján, egészen a gyermekágyig.
Az édesanyákat szintén a jógát segítségül hívva támogatom regenerálódásukban a szülés után. Az ayurvédikus lélek- és idegsimító, meleg olajos masszázzsal pedig töltődést, egy kis magukba fordulást és megpihenést nyújtok számukra a rohanó hétköznapokban, valamint lehetőséget kínálok kötődésük és kapcsolatuk elmélyítésére gyermekükkel.
Elérhetőségeim:

Jindáné Labádi Gabriella

Szülő-csecsemő, kisgyermek konzulens, life & business coach 

A szülővé válásban és a szülőségben fontos, hogy a gyermekről gondoskodó pár magabiztosan és jól érezze magát anyaként és apaként, hiszen ez alapvetően kihat az egész család jól-létére.

Tevékenységem során a pár, a családok támogatása a várandósságra készülődés időszakától kezdődik, majd a várandósság során, illetve az első vagy többedik gyermek megszületésével folytatódik, a gyermek 3 éves koráig.

Ennek keretében

 • egyéni konzultációval segítem a családokat a szülőség, a gyermekkel kialakuló kapcsolatuk vagy a gyermek viselkedései (például sírás, alvás, evés, dac) vonatkozásában
 • coach-ként, változás-kísérőként a család felnőtt tagjainak nyújtok támogatást egy-egy családon belüli vagy munkával kapcsolatos mókuskeréknek érzett helyzetből való továbblépésben
 • szülőségre felkészítő csoportos foglalkozások konzulens kolléganőmmel közösen
 • kisgyermekes anyákkal beszélgető-körök Gödön
 • népmesés foglalkozások 3 éves korig, szülővel, nagyszülővel közösen, szintén Gödön

Elérhetőség és további információ:

Csordás Izabella ACC

coach, mentálhigiénés és szervezetfejlesztő szakember

Eredetileg közgazdász végzettségemet intézményi környezetben kamatoztattam közel 15 éven keresztül, voltam vezető beosztásban, kiégtem, felmondtam, majd újradefiniáltam magamat. Az eredeti választásomból és munkámból az emberek iránti érdeklődést, a jól működő csapatok titkának kutatását viszem tovább magammal. Az életemben a legtöbb kihívást kétgyermekes anyaként és feleségként élem meg, és büszke vagyok arra, hogy ezt élvezem a kudarcokkal együtt, mert ezek által tudok én is fejlődni. Azért, hogy ma így látom a világot, a coaching szemléletnek, az erőszakmentes kommunikáció, azaz EMK-tudásnak és a kontakt táncnak vagyok különösen hálás.
Szívesen dolgozom olyan egyéni ügyfelekkel és csoportokkal, akikben őszinte vágy van a tudatosság megélésére, az önmagukhoz való mély és őszinte kapcsolódásra, és a vágyaik felé való elmozdulásra.
Így dolgozhatsz velem:

 • önismereti naplók (Kismamanapló, (Meny)asszonynapló) – ha távoli kísérésre vágysz
 • egyéni coaching (útkeresőknek, irányváltóknak, tisztánlátásra vágyóknak)
 • önismereti csoportok (EMK csoport, Kismamahangoló és anyáknak szóló kontakt csoport – ez utóbbiakat lehetőségek függvényében később indítom újra)

Elérhetőségek:
Honlap: www.belsohajtoerok.hu
Kontakt:  izabella.csordas@belsohajtoerok.hu
Telefon: 06 20 481 6181

Béres Judit

tanár, irodalomterapeuta, személyközpontú tanácsadó

Az irodalomtudomány és a pszichológia határterületein mozgó bölcsészként és tanárként irodalomterápiás önismereti csoportokat tartok és kiképzőként tanítom is ezt a módszert. Segítői, facilitátori és tanári munkámban is személyközpontú szemléletet képviselek. A Pécsi Tudományegyetem oktatójaként a biblioterápia (irodalomterápia) szakirányú továbbképzési szak gazdája vagyok. Csoportjaim fókuszába a leggyakrabban és legszívesebben a női identitás és életút lehetőségeit, fordulópontjait, nehézségeit állítom. A kliensek élethelyzeteihez, élményeihez kapcsolódó szépirodalmi szövegek mellett kreatív írást és asszociációs kártyákat (pl. Dixit, OH) is alkalmazok mentálhigiénés eszközként, ennek kapcsán találtam rá az AnyaTermészet kártyákra is.

További információk, elérhetőségek:

Kátai Zsoltné
Tóth-Pál Evelin Amanda

Gyermekekkel foglalkozó

szakember

Szeretnék a családok mindenkori segítőjévé válni, ezért folyamatosam képzem magam.
Hiszem, hogy nem magamért vagyok itt, hanem mindenkiért. Humanista, környezetvédelmi aktivista és egy 18 hónapos kismanó büszke anyukája vagyok.
Vállalkozást indítás követően, a családok számíthatnak rám, mint háztartási segítőre, gyermekágyas segítőre és bébiszittere, anyakényeztető wellness testi-lelki támogatóra. A lelki részhez kapcsolódik a Mother Nature Egyesületi munkám. Szeretném összefogni, közösségé formálni az elszigetelődött/elmagányosodott anyákat és közös erővel teremteni, hozzájárulni egy még jobb Világhoz.
2021 tavaszától Dunakeszin Bábos Mesekuckó baba-mama foglalkozást fogok indítani.

Bogyó Zsuzsi

Bogyó Zsuzsi vagyok, fiatal kismama és szárnyait bontogató nő. Szeretek másokat megismerni és segíteni az embereknek. Ehhez elsősorban Access Bars® kezelőként tudok hozzájárulni, de a jövőben szeretnék szakmailag is mélyebbre ásni, hogy a környezetemnek és a hozzám forduló embereknek, nőknek, anyáknak még nagyobb segítője lehessek. Rendkívül sok minden érdekel, nyitott és érzékeny személyiség vagyok.

https://www.facebook.com/Creatura.Teremtes

Horváthné Varga Zsófia

Holisztikus szemléletű életmód és táplálkozási tanácsadó, hormonális tanácsadó

Holisztikus szemléletű életmód és táplálkozási tanácsadás a hivatásom. A természetes gyógymódok iránti érdeklődésem még gyermekkoromban kezdődött. Számos egészségügyi és természetgyógyászati képzést, iskolát elvégeztem, de a legnagyobb tanítás mégis az volt, amit saját testem és egészségem visszaszerzése során kaptam két gyermekes családanyaként. Így a szaktudásom mellett egyéni tapasztalataimmal is tudom az embereket segíteni egészségügyi kihívásokban, hormonális zavarokban vagy az egészség megőrzése érdekében. Dolgozó édesanyaként pontosan tudom, hogy egyes élethelyzetekben milyen nehéz egészséges életmódbeli szokásokat kialakítani, fenntartani, ezért nem csak az elméleti tudás vezérel, hanem gyakorlat-orientált segítséget is nyújtok. Módszerem alapja az egyszerűség és a természetesség.
Szeretném, ha minél több nő, édesanya megtapasztalná, hogy milyen csoda rejlik a testünkben és az életmódunk, táplálkozásunk mennyire jól tudja támogatni ennek a csodának a megélését.

Elérhetőség:

Puskás Noémi Judit

Tradicionális jógaoktató, kismama és gyermekjóga oktató, kertészmérnök 

2013-ban, barátnőm által, még kertészmérnöki tanulmányaim alatt ismerkedtem meg a Sivánanda tradicióval. Akkor elvégeztem egy alaptanfolyamot, majd a Jógaközpont távoli elhelyezkedése miatt sok más jógát is kipróbáltam, tapasztaltam. 2018-ban tértem vissza a Sivananda Jógaközpontba, éreztem, hogy számomra ez a legjobb hely a tanuláshoz és elvégeztem az 1 éves jógaoktatói alapképzést, melyet sok más követett. A tanfolyam végeztével bele is kezdtem az oktatásba.
Nem csak jógaoktatónak tekintem magam, hanem jógázónak is. Jógázóként a tanfolyamon tanultak életem részévé és napi rutinommá váltak. Rendszeresen alkalmazom, folyamatosan tapasztalok, válaszokat kapok. Jógaoktatóként ezt a tudást és tapasztalatot, szemléletet, „természetet”, nyugalmat, szeretetet, egészséges életmódot szeretném átadni a jógázóimnak.
2020 márciusában ismét egy nagy váltás következett az életemben, vidékre költöztem és augusztusban nyitottam meg saját vállalkozásomat, egy jógastúdiót Berettyóújfalun. Engedtem a hívásnak az online tanfolyamok elindításában is.
Szívügyem a jóga, meditációk, önismeret segítségével felkészíteni a nőket a gyermekvállalásra, a kismamákat az anyaságra, minél természetesebb szülés-születésre. Vállalkozásom fejlődését ebbe az irányba szeretném terelni, amiben remélem segíteni fog jelenlegi természetgyógyász tanulmányom.

Szeretettel várlak élő vagy online programjaimon. Bármi kérdésed van, keress bizalommal elérhetőségeimen!

Elérhetőségek:

Kiss Judith

Vállalkozó, a spanyol Pyreneus, a Marabico (Természetjáró babakocsik specialistája) és a Kreababy társalapítója

Cégvezető és édesanya

Egy család társalapítója és ügyvezető igazgatója
Megrögzött komunikátor, blogíró, podcaster és előadó több nyelven.

A Vállalkozás Anyaszemmel podcast elindítója, amit egy női energiával teli vállalkozói csoport inspirált és motivál mind a mai napig. Egy csoport és egy podcast és egy blog, ahol őszintén és kendőzetlenül beszélünk a vállalkozásról, az anyaságról, a szervezésről és szépítés és mellébeszélés nélkül.
Miben segítem a hozzám fordulókat? 15 éves vállalkozói tapasztalatommal és rendszerszemléletemmel. A kulturális túraprogramok szervezésével foglalkozó vállalkozásunk után fordultunk az online világ felé, mert a turizmust nem tudtuk összegyeztetni az elképzelt családi életünkkel. Így született Marabico, (kislányommal szinte egyidőben) ahol 2012 óta az online világban, a webkereskedelem, marketing, márkaépítés területén mozgunk és folyamatosan fejlesztjük magunkat, mindezt egy 100 fős kis faluból.
Stratégiai- és rendszerszemléletemmel igyekszem segíteni azokat a vállalkozókat, szolgáltatókat, egyesületeket, akik úgy érzik, hogy elvesznek az online világ, a marketing, a webkereskedelem útvesztőiben. Segítek nekik rendszerben, egységben látni az egészet és „lefordítom” nekik a szakmai sallangot érthető és vizuális módon.
Kiss Judith
Vállalkozás Anyaszemmel
https://linktr.ee/judithkiss

Cseh-Lipták Bettina

irodalomterapeuta-jelölt, anya, tanár

 

Fontos számomra az élet minden területére kiterjedő tudatosság, a fejlődésre törekvés és az élet apró örömeinek felismerése.
Jelenleg édesanyáknak tartok irodalomterápiás önismereti csoportokat személyközpontú fókusszal. Az AnyaTermészet kártyákat anyaságunk, nőiségünk, szülésélményeink komplexebb megismeréséhez, az önismereti munka mélyítéséhez használom, kombinálva az irodalom és az expresszív írás önkifejezést segítő erejével.

 

További infó:
Facebook: Kapcsolódási Pontok

 

Valkó Zsuzsi

Természet- és erdőterápia, erdőfürdőzés

Valkó Zsuzsi vagyok, segítő szakember. Több mint 10 évet dolgoztam tanárként, 2019 óta vezetem az Erdőfürdőzés programjait Budapesten és környékén. Közelről Ismerem a kiégést és a depressziót. Tudom milyen stresszesnek lenni, ezért kezdtem el foglalkozni természetterápiával. Az erdőfürdő megoldás a stressz természetes kezelésére, nyugalmunk és belső egyensúlyunk megtalálására. Az Erdőfürdőzéssel azokat a városi embereknek szeretném támogatni, akik élethelyzetükből adódóan nagy nyomás alatt vannak (kisgyererekeket nevelők, versenyszférában dolgozók, karrierváltó útkeresők). Szeretném megmutatni nekik hogy létezik egy hatékony, számukra is hozzáférhető természetes stresszoldó megoldás, amelyhez bármikor fordulhatnak ha kiegyensúlyozottabb mindennapokra vágynak. A programon bárki részt vehet (idősek, mozgáskorlátozottak és túlsúlyosak egyaránt), mivel nem kötött fizikai erőnléthez.
Miben vagy jó? Stresszkezelés, relaxáció, túlterheltség feloldása, közérzetjavítás
Mit keresel a partnerekben, hálózatban?
Társakat a mindennapi munkához és élethelyzetekhez, közösséget, vevőket, partnereket további együttműködéshez.

Elérhetőségek:

Liptákné Horváth Zsuzsanna

perinatális szaktanácsadó, menedzser, tanár

 

2014 óta áll az érdeklődésem fókuszában a szülés-születés témája. Perinatális szaktanácsadóként és menedzserként szervezeti szinten igyekszem elősegíteni a babák, anyák és apák, továbbá a velük foglalkozó szakemberek életét. A Magyar Pre- és Perinatális Pszichológiai és Orvostudományi Egyesület alelnöke vagyok, és az amerikai APPPAH Association for Prenatal and Perinatal Psychology and Health elnökségi tagja, jelenleg a második gyermekemmel vagyok gyesen.
Elérhetőség: liptakne.horvath@gmail.com

Halmos Júlia

Hatha-, gerinc-, kismama- és babás jóga oktató, dúla, MBCP Mindfulness Meditációs tanár, önkéntes szoptatási segítő

 

Nevem Halmos Júlia, két gyermekes anya, jóga oktató, dúla és mindfulness meditációs tanár vagyok…többek közt. 🙂
2008 óta tartok jóga órákat és azóta foglalkozom folyamatosan a várandóssággal és kismamákkal. Az első jógaoktatói képzés amelyet anno elvégeztem alapvetően meghatározza a hozzáállásomat a jógához, az emberekhez, a várandóssághoz, és még a tanfolyam ideje alatt eldöntöttem, hogy egyszer én is dúla leszek. Erre 2018- ban került sor. Az elmúlt évek alatt több különböző képzés elvégzése és tanfolyamok vezetése által fejlesztettem magam és világszemléletem.
Anyaként, nőként, jógaoktatóként, dúlaként, meditációs tanárként a következőkben tudok a segítségedre lenni:

 • kismama jóga, szülés utáni mozgás regeneráció
 • meditációk szülés előtt és után
 • szülésfelkészítés
 • szoptatási segítségnyújtás
 • szülés kísérés ( Zala megye)

Eérhetőségek: www.youliayoga.com, youliayoga@gmail.com Insta: Kompetens anya, Személyes- jógás

Fischer Móni

szakfordító, tolmács, coach

 

Fischer Móni vagyok, szakfordító, tolmács, coach. Végzettségem szerint középiskolai szerb és angol nyelvtanár, egyetem után nyelvész PhD vizekre eveztem, így maradtam az egyetemen tanítani.
A gyerekek megszületése egybeesett a férjem új kinevezésével és hektik beosztásával, így úgy döntöttem, én leszek a rugalmas a családban! A fordítás szerencsére otthonról végezhető, akár éjszaka is, így vállalkozó lettem. Persze fogalmam sem volt, hogy ez pontosan mit is jelent, csak annyit tudtam, hogy bele kell adnom apait, anyait. Szinte az összes itthoni és számos külföldi fordítóirodával dolgoztam, dolgozom a mai napig, és mellette a vállalkozás minden funkcióját én láttam el.
Öt év után, mire a kicsi ovis lett, már nagyon hiányzott az, hogy húsvér emberekkel dolgozzak, így visszaszivárgott a nyelvtanítás. Viszont nem találtam a helyemet a régi módszerekkel, tananyagokkal, elkezdtem  tehát kutatni, vajon mi az, ami hiányzik. Így találtam rá a coachingra. Négy évig csak autodidakta módon fejlesztettem magam, mígnem végre rátaláltam egy online képzésre! Egy új világ nyílt meg, egyre inkább belemélyedtem, és a nyelvi coaching mellett a csoportos és üzleti coachinggal kezdtem el foglalkozni.
A coaching számomra nemcsak szakma vagy módszertan, hanem életforma. De a módszertanát használva abban segítek a női vállalkozóknak, hogy elhiggyék, képesek rá, hogy önazonos vállalkozást vezessenek, amely nemcsak profitot termel, de értéket is teremt.
Elérhetőségek:

Móni az Anyavállalkozói programunk szakértője, női, csoportos és üzleti coaching tapasztalatával és a témához való különös érzékenységgel segít abban, hogyan dolgozzuk fel a vállalkozással járó lelki terheket, kihívásokat.

Bujdosó Krisztina

Adószakértő, az Adótanács online alapítója

Adótanácsadóként segítem a tisztánlátásra vágyó magánszemélyeket, induló és működő kisvállalkozókat az adózás világában eligazodni. Emberi nyelven követhető struktúrába rendezve mutatom be ügyfeleimnek az adózási lehetőségeket. Kiemelt ügyfélköröm az anyavállalkozók, mert esetükben tapasztalom a legtöbb fals információt, mivel rájuk speciális szabályok vonatkoznak. Segítő kezet online nyújtok, így helytől függetlenül könnyen hozzáfér bárki, aki úgy érzi nem kap megfelelő tájékoztatást könyvelőjétől vagy a NAV ügyfélszolgálatán.

Küldetésem, hogy az emberekben kialakuljon egy tudatosabb hozzáállás az adózáshoz. Ennek érdekében tudást és eszközt adok a kezükbe, mellyel csökkenteni tudják az adózásban rejlő kockázatokat. Idealizált jövőképemben a vállalkozóknak van könyvelője és adótanácsadója is, akik az ügyfél érdekét szem előtt tartva egymást segítő, kiegészítő módon működnek együtt.

Pécsett élek a családommal. Három gyönyörű lány édesanyja vagyok. 4 évig egy helyi anyavállalkozói közösség önkéntes szervezője voltam.

www.adotanacsonline.hu

Himer Csilla

pénzügy-kontroller, mikrovállalkozási üzletágvezető, Karson Consulting

Fura allűrjei vannak, mint például a számsorok és számoszlopok közötti kutatás, majd elveszés. Bár állítása szerint ő ilyenkor nyomoz. Ez számára a CSI.
Előző (alkalmazotti) életében több, mint 5 évig dolgozott logisztikusként, ahol a teljes ellátási lánc felügyelete tartozott a feladatkörébe. A logisztika révén került életre szóló kapcsolatba a kontrollinggal.
Már több, mint 5 éve áll a kkv-k rendelkezésére szolgáltatásaival, és elkészít mindent, amihez pénzügyileg csak köze lehet egy vállalkozásnak: üzleti tervet, cashflow-rendszert, folyamatokat vizsgál és optimalizál, rejtett tartalékokat és hibákat, pénzelfolyásokat keres, árakat állapít meg és vizsgál felül, ha úgy hozza a vásárlói igény. Mindig stratégiai megközelítésből. Ebben segíti kontrollingtapasztalata, és mérlegképes könyvelői végzettsége. Ügyfelei között a nulláról induló, kezdő vállalkozástól a milliárdos árbevételű cégekig mindenki megfordult már. Ügyfélkörében a kézműves vállalkozó és a spirituális startup is jól megférnek. Vesszőparipája a hatékonyság és a digitalizáció.

Három gyermeke mellett vált vállalkozóvá. Előbb egyedül építette szakértői státuszát és egyéni vállalkozását, 2020. júniusától pedig a Karson Consulting berkein belül a társas vállalkozást is ízlelgeti.

 Elérhetőségei:

 

 

László Eszter

A Kártyacsomag festőművésze

Akár belső utakon, akár zegzugos erdei ösvényeken járok, érzem, hogy a természettel egy vagyok. És a cél ami felé tartok az tulajdonképpen “elfelejteni” a sok-sok felesleget és visszatérni az egyszerű jelenléthez és bizalomhoz. Ennek legszebb módja a természetbe merülés. Anyaként is odafordulok a hagyományokhoz, letisztultsághoz, ősi erőhöz, ösztöneimhez. Ehhez pedig a MotherNature közösségnél szuperebb támogató anyaközösséget nem ismerek! Őszintén és természetesen élhetem anyaságom fényeit és árnyait, együtt sírhatunk – sírva röhöghetünk az élet eme csoda-beavató utazásán. Jó hogy útitársak lehetünk egy ilyen misszióban, amely ennyire alapvető gyógyír tud lenni a mai anyák számára. 

Eszter vizuális facilitátor, kreatív vállalkozó, aki a képek, illusztrációk nyelvén fejezi ki az Anyatermészet iránt érzett háláját. Alternatív termékenység terapeuta, jelenleg természetgyógyászati-herbalista tanulmányait fejezi be. A MotherNature projekben a 42 kártya megfestése egyfajta beavatást jelentett számára, hiszen a program zárásakor született meg kislánya, akit otthonában hozott a világra, hála a projekt megtartó erejének és a sok ‘szakértő’ igaz nőnek, bábának és dúlának. A kártyák megfestése óta is születnek anyasággal, ősbizalommal és természettel ihletett kis képei, amelyek segíteni szeretnék a természetanya ébredését minél több nőben!

Valamint továbbiakban szakértők és magánszemélyek egyesületünk tagjai.
Ha szeretnél partnerként vagy tagként csatlakozni hozzánk, írj email címünkre.