Adomány hozzájárulás

2.000Ft

Megérintett a mai alkalom? Segített kimozdulni egy gondolatspirálból? Új gondolatokat, új megközelsítést kaptál? Társakra leltél? Elmondhattad, ami nyomasztott, nem is tudtad, mennyire fájt? A női kör csodája, hogy miközben magunkhoz kapcsolódunk, egymáshoz is, és a megnyílás egyszerre hoz erőt és bátorságot!

Ahhoz, hogy a női körök varázsa továbbra is velünk legyen, támogatókat keresünk. Ha úgy érzed, háládat pénzben szeretnéd kifejezni, örömmel fogadjuk hozzájárulásodat.

Kategória:

Leírás

A MoNa egy olyan női kör, ahol társakra lelhetsz, ahol elmondhatod gondolatod, ahol inspirációt és támogatást találsz.

Egyesületünk nonprofit szervezet, támogatásodat arra használjuk, hogy több nőhöz, anyához eljussunk és több lehetőséget biztosítsunk a női körökre. Neked és másoknak is.

Mi hiszünk a hála erejében, az ajándékgazdaságban, hogy azért adjunk időt, önkéntes munkát, pénzt, ami igazán érték számunkra. Mi ma a munkánkat és figyelmünket adtuk neked. Ha úgy érzed, ez az alkalom érték volt számodra, pénzügyi támogatásod örömmel fogadjuk.

Amennyiben nem ezt az összeget szeretnéd adományozni, vagy nem bankkártyával, az Egyesületünk bankszámlájára is utalhatsz:
Magnet Bank: 16200106 11663175 00000000

Köszönjük hozzájárulásodat a női körhöz, a nők erejéhez!

Bármilyen kérdéssel fordulj hozzánk bizalommal: hello@anyatermeszet.hu